aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Politică » Oana Badea, vicepreședinte PNL: „Cea mai mare problemă pe care o au aiudenii este lipsa locurilor de muncă”

Oana Badea, vicepreședinte PNL: „Cea mai mare problemă pe care o au aiudenii este lipsa locurilor de muncă”

Publicat în 18.01.2016 la ora 17:10

oana-badea-radio-unirea-fmCea mai mare problemă cu care se confruntă aiudenii este lipsa locurilor de muncă, consideră Oana Badea (PNL), care a precizat, în acest sens, că un model de primar este la Blaj – Gheorghe Valentin Rotar.

”Cea mai mare problemă pe care o au aiudenii este lipsa locurilor de muncă – motorul economic. Simt nevoia unui motor economic autentic. Aiudul a fost prin Metalurgica, acea bijuterie a metalurgiei românești, un motor economic în județ (…) E greu să mai vorbim de o fabrică cu 10.000 de locuri de muncă la Aiud, dar un motor care să dea siguranță celui care are o pregătire de nivel mediu, nivel tehnician sau nivel ingineresc se impune în Aiud”, a afirmat luni, la Radio Unirea FM, Oana Badea.

Oana Badea, posibil candidat din partea PNL la Primăria Aiud, a spus că echipa de la nivelul administrației locale trebuie să inspire încredere investitorilor.

”Oamenii din Aiud spun așa, au venit investitori la Aiud, au plecat din Aiud, și-au deschis afaceri în alte localități din județ. Pentru această afirmație, pentru acest mit, dacă e realitate sau mit, trebuie să existe un răspuns public pe care nu trebuie să-l dau eu. Din 2016 ocaziile nu mai trebuie ratate. Mulți dintre aiudeni vorbesc de ultimul tren”, a precizat Oana Badea.

Ea a continuat spunând că, din punct de vedere logistic, Aiudul are toate premisele unei bune dezvoltări întrucât este amplasat pe un drum național, către Cluj-Napoca și Alba Iulia, și are o platformă industrială la linie ferată.

”Unul dintre modelele de primari pentru mine este domnul Rotar de la Blaj. În 2012 am avut o discuție cu dânsul. Văzându-i mandatele de succes am vrut să văd ce stă în spatele succesului. Sinteza-sintezelor a fost: îți trebuie doar bună-credință. Trebuie să vrei să faci. Mulți l-au judecat atunci când s-a deschis Bosch în Blaj, dar este un beneficiu fantastic pentru comunitate. Mi-a spus, ”și în genunchi aș fi stat să vină în Blaj””, a afirmat Oana Badea.

Acest articol a fost citit de 282 ori

Oana Badea, vicepreședinte PNL: „Cea mai mare problemă pe care o au aiudenii este lipsa locurilor de muncă”
3.4 (68.89%) 18 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.