aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Politică » Opoziţia a început suspendarea primarului din Aiud!

Opoziţia a început suspendarea primarului din Aiud!

Publicat în 31.01.2014 la ora 10:00

Horatiu Josan primar AiudPDL şi PP-DD au început campania de strângere de semnături pentru suspendarea primarului Mihai Horaţiu Josan. În replică, primarul Aiudului acuză PDL de stagnarea proiectelor de dezvoltare.

Partidul Democrat Liberal Aiud a hotărât iniţierea procedurilor de organizare a unui referendum pentru demiterea primarului Mihai Horaţiu Josan. Hotărârea a fost luată marţi, 21 ianuarie 2014, în Biroul Politic Local, când majoritatea membrilor au votat pentru strângerea de semnături pentru organizarea unui referendum menit să-l suspende pe actualul primar şi declanşarea unor alegeri locale anticipate. Preşedintele PDL Aiud, Tiberiu Buduşan, ne-a declarat: „Cum toţi ştim, oraşul nostru continuă într-un trend descendent. Pentru asta, majoritatea dintre noi considerăm că responsabilitatea principală o are domnul primar Mihai Horaţiu Josan, care în cele trei mandate pe care le-a avut nu a făcut nimic pozitiv pentru acest municipiu. Aşa cum am promis, spre binele municipiului Aiud şi al cetăţenilor săi, am demarat procedurile de demitere a primarului. Conform estimărilor noastre, pe care le-am făcut în urma consultării unei părţi importante din populaţia municipiului, am hotărât demararea campaniei de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum la nivel de municipiu. Această campanie are, pe lângă sprijinul membrilor şi simpatizanţilor PDL şi aportul membrilor organizaţiei municipale a Partidului Poporului – Dan Diaconescu”.
Potrivit art. 73 aliniatele 1, 2, 3 şi 4, al Legii 215/200, Legea Administraţei Publice Locale, cele două partide aliate, PNL şi PP-DD, vor trebui să strângă semnături de la minim 25% din populaţia cu drept de vot din municipiu, adică în jur de 4500 de semnături necesare declanşării unui referendum în care s[ se hotărască demiterea sau menţinerea actualului primar. Reprezentanţii celor două partide aliate reproşează actualului edil al municipiului „dezinteresul total faţă de municipiu şi locuitorii săi”.  „Nu este posibil ca după trei mandate şi jumătate să afirmi că tu înţelegi cel mai bine drama aiudeanului şi să nu faci nimic pentru el. Ba mai mult de atât, să dai şi o mână de ajutor demolării celei mai reprezentative întreprinderi aiudene, I.M. Aiud, prin semnarea, pe ascuns, a autorizaţiei de demolare şi să negi acest lucru, contribuind în toţi aceşti ani la desfiinţarea a peste 10.000 de locuri de muncă fără să pui nimic în loc. În plus de aceasta, modul în care arată oraşul dovedeşte nu numai proasta gospodărire, ci şi obligativitatea demiterii primarului”, ne-a declarat Tiberiu Buduşan.
Totodată, alianţa de conjunctură a partidelor aflate în opoziţie (PDL şi PP-DD) scoate în evidenţă faptul că sub oblăduirea actualului primar, la nivelul administraţiei locale există carenţe mari în administrarea bugetului local. „S-au făcut şi se fac cheltuieli nejustificate. Ce să spunem de modul în care este administrat patrimoniul public local? Doar exemplul, mediatizat de altfel, al pietrei cubice recuperate cu ocazia efectuării unor lucrări de modernizare a unor străzi, dispariţia nejustificată a sute de tone este semnificativ. De altfel, chiar administraţia locală ne-a informat că o parte din această piatră ce putea fi folosită la pavarea unor străzi a fost aruncată pe malul văii Aiudelului”.
Referindu-se la aceste demersuri, prin care PDL şi PP-DD Aiud vor să-l suspende şi să-l demită pe actualul primar în funcţie, Mihai Horaţiu Josan ne-a declarat că nu este deranjat de acest fapt şi că-l consideră un act democratic: „Din păcate, PDL în loc să se ocupe de dezvoltarea municipiului, a făcut în Consiliul local un corp separat, care votează în permanenţă împotriva proiectelor de hotărâre iniţiate pentru ducerea la îndeplinire a programului nostru pentru perioada 2012-2016. Ceea ce fac ei este stagnarea proiectelor menite să ducă la dezvoltarea socio-economică a municipiului. Strângerea de semnături este un exerciţiu democratic în cazul în care vor să-l dea jos pe primar şi o renunţare, sau blocare a dezvoltării municipiului. Oricum populaţia municipiului Aiud este destul de matură pentru a şti ce trebuie să facă. În calitatea mea de primar şi persoană fizică nu mă simt culpabil de nimic. Am pus şi voi pune în continuare în aplicare programul de dezvoltare votat de majoritatea aiudenilor la ultimele alegeri locale”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 20800 ori

Comentarii

72 Comentarii la Opoziţia a început suspendarea primarului din Aiud!

 1. nelu Răspunde

  31.01.2014 la 10:53

  Ce opozitie……cu ce vine….un joc politic sa ocupe scaunile din primarie…cine e candidatu vostru daca tot stringeti semnaturi…nu o sa semnam pina nu o sa vedem clar cu cine o sal schimbam…sau va jucati de politicu cu aiudul…
  Voi politicieni sinteti instare de orice……

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Lili Răspunde

   31.01.2014 la 12:34

   Chiar asa. Totusi…. ce a facut PDL in tara asta, cand a fost la putere?

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

   • un om Răspunde

    31.01.2014 la 15:31

    Oricine a facut mai putin rau decat a stricat Josan în Aiud.

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

    • un alt om Răspunde

     04.02.2014 la 0:22

     CORECT!!

     Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. asparagus Răspunde

  31.01.2014 la 12:21

  Poate ar trebui sa semnam pt. demisia lui Josan dar nu prea avem cu ce sa il inlocuim ..cred ca asta e o problema mai grava !!!

  Apropo de proasta gestiune a situatiei….Greendays firma de salubrizare din Portugalia a venit sa ne dea nou de lucru (romanilor ) – adica dezapezeste cu un excavator si un mini utilaj de santier d-l Sanyi zidar si vanator,patron de pensiune , d-l Varro (tocana ) din Gambas mare fermier .
  — Unde a-ti auzit ca Locatarul plateste pe langa chiria convenita si IMPOZITUL locatorului !!!

  Suntem tari nuuuu !!!
  Eu zic sa mai chiar ascultati parerile oamenilor de rand domnilor afaceristi cu drept de vot in consiliul primariei,indiferent de partid !!!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • un om Răspunde

   31.01.2014 la 15:38

   Nu e cazul sa ne plangem ca in povestea cu drobul de sare. Cimitirul e plin de oameni de neinlocuit.

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • predator vs terminator Răspunde

   05.02.2014 la 8:46

   cind un om nu face nimic, orasul stagneaza si…asta e; speram ca urmatorul va fi un gospodar mai bun; insa Aiudul a pierdut intre 8.500 si 10.000 de locuitori in cativa ani, sute de locuri de munca,impozite crescute,costuri ridicate la utilitati, salubritate scumpa si de calitate care lasa loc de mai bine, deci ”progresul” a fost cert negativ cu stelutza;
   de aiaci apare raspunsul la problema ridicata-”pe cine punem in loc”? pai e mai util un om care nu face nimic! poate ca cu ala orasul nu se va prabusi mai mult

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. DON SIMON Răspunde

  31.01.2014 la 12:23

  DOmnule Nelu…TU si restul care ati votat pe actualul primar, dupa ce va fi destituit, luati-va de mana si mergeti si traiti impreuna altundeva.Spre exemplu in zona Feleud. Si bucurati-va impreuna de starea drumului. Pentru ca in Aiud asa nu se mai poate!!! Ne-au intrecut orase precum Blaj, Teius si in curand si Ocna Mures. Unde vreti sa ajungeti? Trebuie sa fii super cretin sa spui ca simpatizezi pe actualul primar si actuala conducere. De 20 ani sa nu faci nimic ptr cei pe care-i conduci e de-a dreptul jalnic, dezgustator, sfidator. Oricine altcineva ar fi mult mai bun! Ne-am saturat de minciuni si de spalari cu apa rece! Continuati cu actuala conducere iar in urmatorii ani cati mai are de mandat o sa ajungeti ca si in epoca de piatra! Imposibil sa treaca atata timp si sa nu faci NIMIC!!!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • DON NELON Răspunde

   01.02.2014 la 10:25

   Sa va fie rusine ca trimiteti oamenii sa plece din oras, ar trebui sa va cereti scuze, domnule!!! Indiferent cu cine am votat,locul si proprietatea noastra e in oras si nimeni , nici macar niste parveniti gen( Rusu, Badea, Bradea, Molnar, Budusan, & comp. ) nu ne poate alunga!!!!Cu acest gen de politica va incepeti campania???!!! Da am votat, si? Nu traim oare intr-o tara democratica!!!!????
   HALAL INLOCUITORI!!!!Macar bine sa stim la ce sa ne asteptam!!!PDL-ul nu devine proprietar al Aiudului si oricine va fi primar trebuie sa fie primarul tuturor, mai ales a celor care nu l-au votat!!!!
   RUSINE PDL, RUSINE BUDUSAN, RUSINE TUTUROR!!!!!

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

   • un om Răspunde

    01.02.2014 la 10:34

    Ceva argumente aveti sau numai valurile maniei inexplicabile? Argumente pentru ceea ce sustineti, aveti?

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

    • .... Răspunde

     01.02.2014 la 11:10

     Argumentele sunt in postarea lui DON SIMON ( poate Simona, ce zici Simona!!!)…cuvinte fara urme de manie!!!

     Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Alina Răspunde

    04.02.2014 la 18:27

    DON NELON stii ce e ala un parvenit? mai invata!

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. ion Răspunde

  31.01.2014 la 14:53

  Deci oricine ar veni primar in AIUD mai rău de asa nu poate sa fie,in scurt timp cu actualu primar ajungem mai rău ca si ocna muresu adică dezastru,domnule JOSAN spunetine un loc de munca pe care lat creat in AIUD in 10 ani de zile nu aveti frica de dumnezeu sa va bateti joc de noi chiar in halu asta,cu siguranta o sa fiti demis,sper sa ajungeti acolo unde trebuie in lumea cealaltă adică la FORJA!!!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. mocofan Răspunde

  31.01.2014 la 15:02

  Chiar si cu postul de primar vacant Aiudul ar merge inainte. Asa ca nu mai aruncati fumigene, il poate inlocui oricine. Si pe acel oricine o sa-l puneti d-vs. prin vot, nu prin miscuratii cu rromii din Budu. Dar fara “actualul” cum ar mai trai catzeii din suita? Ar trebui sa-si caute de lucru ca a intzarcat Joiana. Asa ca, aiudeni de buna credinta,mergeti sa va inscrieti pe liste, mergeti la referendum si luati-va soarta in propriile maini(din mainile lui Josan si Romica). Vor fi presiuni si amenintari dar nu va lasati: Josan va fi suspendat! Doamne ajuta!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. ion Răspunde

  31.01.2014 la 15:09

  Din păcate ati fost ales de romi AIUDULUI cărora le acordati ajutoare sociale nu de cetateni AIUDULUI.(sa nu uitam treaba asta)

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Ion Ion Răspunde

  31.01.2014 la 15:51

  Unde semnez ?

  Sunt de acord cu Ion “Din păcate a-ti fost ales de rromii AIUDULUI cărora le acordati ajutoare sociale si nu de cetatenii AIUDULUI”

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Vasile Răspunde

  31.01.2014 la 16:28

  Trebuie sa recunoasteti ca Josan are unele calitati de necontestat. Nu este el cel mai bun in trombon? Daca nu era asa nu prindea atatea mandate, ca nu numai rromii l-au votatt ci si alti aiudeni dusi de nas cu vorbe mieroase. Pe cine punem in locul lui? Deocamdata este cel care a facut ceva in Aiud cel dupa care Josan a venit si a semnat receptiile: RUSU LIVIU OCTAVIAN. Da ca nu el Pe oricare dintre cei care au initiat strangerea de semnaturi ca-s cu mult mai buni decat Josan. Apropo, unde merg sa semnez?

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. STUDENT ROM Răspunde

  31.01.2014 la 16:56

  VA ROG PUTIN RESPECT FATA SEMENII NOSTRII. SI CETATENII ROMANI DE ETNIE ROMA AU DREPTUL DE A VOTA CU CINE CRED EI DE CUVIINTA! NIMENI NU ARE CADEREA DE A JUDECA VOTUL UNUI OM . E DREPTUL LUI ,ASA CUM IL ARE FIECARE!
  SI INCA UN LUCRU F.IMPORTANT: ROMII AU AVUT PE LISTA USL UN OM DE-A LOR SI NOI TOATA COMUNITATEA NE-AM MOBILIZAT PT A-L SUSTINE( FARA A PRIMII NIMIK IN SCHIMB , NICI MICI NICI BERE ASA CUM SA SPUS, A B S O L U T NIMK) AM IESIT LA VOT PENTRU CA OMUL NOSTRU SA FIE IN CONSILIU , SI AM ARATAT CA ATUNCI CAND AVEM PENTRU CE IESII LA VOT ,IESIM CU TOTIIIIII!!!! P.S. APROPO, AJUTOARELE SOCIALE NU LE FINANTEAZA PRIMARIILE CI GUVERNUL ! UN STUDENT ROM DIN AIUD

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • un om Răspunde

   31.01.2014 la 17:12

   Cu tot respectul lista de consilieri se voteaza separat de candidaturile pentru primar. Cum va respectam drepturile respectati-ne inteligenta.

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • anonim Răspunde

   01.02.2014 la 19:08

   dar pe cartodrom ce a fost? mita electorala?…cum de s-a pus la dispozitie masini sa care rromii la vot si pe ceilalti cetateni romani nu i-a bagat nimeni in seama sa poata ajunge si ei la urne?

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • un alt om Răspunde

   04.02.2014 la 0:32

   Se scrie rrom studentule

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

   • predator vs terminator Răspunde

    04.02.2014 la 12:30

    ntz…se scrie tigan; si votul este democratic insa votul in schimbul berii si micilor sau a caratului cu masina-cum zice la 19:08 e penala, nu? si repartitia pentru ajutoare sociale o face guvernul, studentule votka? ( rom e bautura, rrom e tigan- nu ca ar fi mare diferenta, dar asa, pentru respectarea adevarului istoric, de votanti ce sunteti)

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. DON SIMON Răspunde

  31.01.2014 la 19:20

  Studentule Rom: padure fara uscaturi nu este! Doar ca 75% din cei de etnie roma care s-au dus la vot, au votat pe actualul primar! Deci daca nu sti statistica de la voturi, nu comenta aiurea! Cat despre micii si berea de la Cartodrom stiu si copiii de la gradinita! Sper sa fie destituit si sa ajunga salariat in Aiud, pe unul din numeroasele locuri de munca pe care dansul le-a creat!!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Tete Răspunde

  01.02.2014 la 1:45

  Domnilor hai sa nu mai batem campii ,stim cu totii ca dl Josan nu este capabil de nimic bun si putem da exemple cu gramada :da-ti o fuga prin cartierul Hepat unde tocmai s-a terminat asfaltarea si pavarea trotuarelor si o sa vedeti acolo profesionalism – pe alocuri trotuarul masoara 20 cm latime si in mijlocul lui este un stalp asta se poate vedea la coltul strazii Marasesti cu cimitirul neoprotestant iar eu ma intreb la atata profesionalism pe unde trece o mama cu un carucior cu copil care este mult mai lat de 20 cm;vizitati zona micro 3 si vedeti parcari facute pe trotuare iar oamenii circula pe sosea;in centru trotuarele sunt pe o parte asfaltate iar pe cealalta parte dale;strada A.Iancu de la revolutie nu a fost asfaltata niciodata (locuiesc in zona si tin minte ca doar pe vremea lui Ceausescu s-a facut ultima asfaltare de la un capat la celalalt) s-a tot petecit si s-a batut joc iar acum s-a ajuns pe cele mai inalte culmi ale nesimtiri la felul cum arata vorbinduse ca firmele care au facut lucrarile de canalizare for reface carosabilul si noi prostii am vazut cum suptravegheaza primaria refacerea carosabilului care este distrus in proportie de 80%;in Aiud nu se fac licitatii transparente pt proiectele de infrastructura sau alte proiecte acestea sunt atribuite direct firmelor prietene din Cluj(cu miros de mizerabili din PNL);carosabilul este pavat iar trotuarele sunt asfaltate ;exemplele pot continua la nesfarsit …DOMNULE JOSAN sunteti mediocru si marsav in aceelasi timp!
  Pentru domnul STUDENT TIGAN am o precizare :nu imi pare foarte corect ca cetatenii care platesc impozite sa aiba aceeleasi drepturi ca cei care nu platesc impozite,celor din urma mi-ar parea mult mai corect sa le fie ridicat dreptul la vot pana la achitarea datoriilor sociale …cum este posibil sa participi activ la viata unui oras(sau tari) doar cand este vb de beneficii iar cand este vb de datorii sau munca sa te sustragi si asta este valabil pt 80% din etnia din care faceti parte domnule STUDENT TIGAN ,da-ti o fuga la biroul de statistica al judetului Alba si va veti convinge ca am dreptate.Eu sunt primul care ma manifest pt egalitatea in drepturi ale tiganilor cu romanii ,ungurii sau sasii din Aiud dar in aceelasi timp doresc egalitate si la plata impozitelor si a tuturor datoriilor fata de tara si orasele in care locuiesc tigani si alte etnii.CONCLUZIE :consider ca ,corect ar fii ca nici un cetatean tigan sau roman sa nu aiba drept de vot daca nu este la zii cu indatoririle civice pe care le are de indeplinit ,altfel cei discriminati sunt cetatenii onesti in favoarea cetatenilor de rea credinta si inca ceva ,micii si berile care tiganii le-au baut pe cartodrom au fost din banii nostri ai celor care platim impozite nu ai celor care beneficiaza de ajutoare sociale si nu muncesc intelegi domnule STUDENT TIGAN?

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • UNu Răspunde

   02.02.2014 la 13:51

   si ar mai fii foarte multe e zis, dar nustiu daca are rost sa ne mai racim gura… este o cauza pierduta, sa nu uitam ca usl are majoritate in guvern drept urmare no sa fie dat jos actualul primar!

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

   • un om Răspunde

    02.02.2014 la 16:53

    Ce are …. cu prefectura?

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. Tete Răspunde

  01.02.2014 la 1:56

  CEI CARE VOR SA SEMNEZE PT DESTITUIREA PRIMARULUI DIN AIUD O POT FACE LA SEDIUL PP-DD(STR. TRANSILVANIEI – SWEN ,CLADIREA NOUA DIN CENTRU ) SAU PDL (STR.TRANSILVANIEI – DUPA POSTA VECHE IN DIRECTIA MAGAZINULUI PENNY)

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • elena udrea Răspunde

   01.02.2014 la 11:04

   Asa-i corect sa mearga fiecare la sediul partidelor din opozitie si sa semneze petitia …sa nu veniti la poarta mea ca v-am fotografiat si v-am dat in judecata in mometul in care mi-ati calcat proprietatea, stau la panda!!!!

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

   • un om Răspunde

    01.02.2014 la 22:29

    Nuti draga, la poarta ta e domeniul public. Oricine poate sa stea pe domeniul public. În curtea ta e alta discutie.

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Dana Răspunde

  01.02.2014 la 11:12

  Doi se bat si-al treilea castiga!!!!(PSD)

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 14. ovidiu Răspunde

  01.02.2014 la 12:26

  Da să plece odata ca deja m-am saturat de el ca si asa nu o facut nimica în aiudul acesta numai mizerie si noroi e tot aiudul .Rusine domnule primar.

  Cei de sus din feleud sunt cei mai mari vinovati Ei l-au votat pentru mici , bere Etc . El nu vrea sa lase sa se faca ceva în aiudul acesta au venit investitori si pe toti i-a alungat , se dezvolta , blajul , sebesul si cugirul si aiudul care era cel mai tare ca cu IMA si Prebet acuma e un oras uitat . Sa va fie rusine domnule primar.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Tete Răspunde

   01.02.2014 la 13:50

   …esti intr-o profunda eroare prietene Ovidiu,eu sunt din Feleud si nu am votat niciodata cu Josan cei care au fost mituiti cu mici si bere erau adusi din BUFA si din restul orasului nu neaparat din Feleud!…oricum eu imi doresc din inima ca domnul Josan sa plece de la primarie si sa nu il mai vada nici un aiudean pe acolo niciodata(nu ii doresc nimic rau desi el a facut numai rau aiudenilor sper sa plece la el acasa in Vint sau de unde o fii)

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Marius Răspunde

  01.02.2014 la 18:51

  Sper sa se reuseasca sa il dea jos pe Josan. Pe de alta parte imi amintesc vremurile cand Budusan facea bani seriosi alaturi de Josan prin fabricuta de pavele. Ceva imi spune ca “opozitia” pe care o face Budusan acum are stransa legatura cu faptul ca nu s-au mai inteles la bani la un moment dat.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • mocofan Răspunde

   02.02.2014 la 0:32

   Despre ce bani vorbesti? Din lucrari facute in Aiud? Asfaltari? Plantari de pomisori in locul pomilor taiati? Plombari de zeci de miliarde? Betonarea turnurilor cetatii? Puntea peste Aiudel catre cartierul Dalas de aproape 20 de miliarde? Reabilitarea strazilor I. Creanga si St. cel Mare de peste 100 de miliarde? Mai gandeste-te un pic, doar un pic si apoi vorbeste.

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Maria Răspunde

  01.02.2014 la 19:08

  Eu cred ca cea mai intel;igenta miscare este ca dul Josan sa-si dea demisia de onoare, pentru a scuti cheltuirea unor bani pentru referendum , dintr-un buget si asa secatuit de actualul primar..

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • un om Răspunde

   02.02.2014 la 7:00

   Pentru a-si da demisia e nevoie de coloana vertebrala, demnitate, onoare. Sa fim seriosi!

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 17. Mihaela Răspunde

  02.02.2014 la 9:16

  Campania electorala marca Pdl a inceput cu toate mizeriile cunoscute si arhicunoscute brevetate in ultimii 10 ani ,minciuna ,dezinformare si povesti vanatoresti pentru copii!Ce a-ti facut voi badea,budusan ,gheza si ceilalti acoliti dornici de a ajunge la ciolan fara a tine cont de vointa electoratului la alegerile locale?A-ti uitat de binefacerile care facute acestei tari de voi si colegii vostrii de partid ,de pensiile si salariile taiate oamenilor ,de starea jalnica la care a-ti dus invatamantul si sanatatea !A-ti paralizat prin nesimtire si interese personale discutabile functionarea tuturor institutiilor din aceasta tara!Rezultatele munci voastre se vad acum cand nu putem actiona operativ la o misiune de salvare ,gen accidentul aviatic din Apuseni!Asa ca lasati-va pagubasi voi initiatori de prostii ,vedeti-va mai bine de lungul nasului ,ce a-ti realizat in viata asta,fara sa dezvolt subiectul!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Alina Răspunde

   02.02.2014 la 20:48

   Stai cam rau cu gramatica…putina scoala, gargara multa…mai studiaza …ati…a-ti….succes!

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • predator vs terminator Răspunde

   04.02.2014 la 12:38

   dezvolta-l ca e interesant; si mai dezvolta unul- cu catzi angajatzi ar putea functiona primaria?

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 18. fraieru sef Răspunde

  02.02.2014 la 9:51

  Sunteti toti, da toti niste gaini si o sleata de fraieri.Sa nu aveti impresia ca se va schimba ceva.Va cheama iar la vot si toti tampitii si tampitele din aiud se vor alinia frumos si vor nerge la vot.Cand… mea ve ti jntelege ca singura șansă pe care o avem , e boicotul, e neprezenta si incercarea de a atrage atentia interesata a europei ????
  NU MAI FITI BOTANISTI SI FRAIERI!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • un om Răspunde

   02.02.2014 la 17:00

   Dumneavoastra fiind …realmente un domn…

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • predator vs terminator Răspunde

   04.02.2014 la 12:40

   indemnul de neprezentare la referendum e dat cu scopul de-a nu putea sa fie demis,nu? a tzinut la altzii, de ce sa nu tzina si la voi?

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 19. Marius Răspunde

  02.02.2014 la 9:59

  fraieru are dreptate! lol

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. societatea informationala Răspunde

  02.02.2014 la 22:44

  Cautati cu google:

  RECENSĂMÂNT 2011: Populaţia stabilă a judeţului Alba

  Daca veti calcula veti vedea ca administratiile Josan-Rusu-Josan-Josan au alungat din Aiud mai mult de un aiudean pe zi, aproximativ 28% din populatie, detinand recordul la mediul urban, fata de Blaj (8%), Sebes(9%), Ocna-Mures(19%) si Alba-Iulia(24%), respectiv total judet (rural+urban, 17%). Alungarea continua….Probabil a venit randul lui Josan de a fi alungat. De altfel multi sunteti pe picior de plecare. Inainte de a pleca, dati o semnatura pentru cei care raman!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. Aiudeanul Răspunde

  03.02.2014 la 13:01

  http://www.aiudeanul.ro/blog – parerea mea!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. aiudean Răspunde

  03.02.2014 la 18:09

  Eu sunt un cetatean cu ceva ani in spate si va zic sincer si eu doresc sa plece acest om care n-a facut nimic pentru Aiud, ..dar eu zic sa va mai ganditi putin…acum se organizeaza referendum, urmeaza alegeri anticipate, peste doi ani alegeri la termen,…toate costa bani, bani pe care Aiudul si aiudenii nu cred ca si-i permit acum..cu banii acestia se poate face o strada, …altfel banii cheltuiti pe referendum si alegeri ii luam din bugetul noului primar si-o sa zica din nou ca n-are bani.Mai bine pregatiti-va pentru alegerile din 2016 si atunci faceti o astfel de campanie incat sa-i fie rusine sa -si mai scoata capul din casa!!!!ASCULTATI SFATURILE UNUI OM BATRAN!!!!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • predator vs terminator Răspunde

   04.02.2014 la 12:44

   V-ati gandit ca banii dati pe referendum sunt de cateva ori mai putzini decat s-ar risipii prin investitzii nefondate? deci s-ar face economie printr-o investitie de cateva ori mai mica decat daca s-ar lasa lucrurile asa?

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. Adrian Răspunde

  03.02.2014 la 21:27

  Dragi aiudeni sa nu interpretam gresit etnia rroma care are si ea unele probleme ,fiind si rromi de cuvant si caracter, dar pericolul mare il are Tiganiada la propriu si figurat care este insusita de grupul consilierilor PDL Aiud!Astfel echipa de manelisti PDL il are ca dirijor pe Tibi-Bot Gros,solist vocal Oana-Dela Feleud,la tobe Capitanul=Cap Patrat iar ca ca tanar pensionar , talent in devenire Geza-Prea Cinstitul si nevinovatul don Juan de la Secu.Minciuna si dezinformarea ,modul de-a dreptul penibil prin care acestia cred ca ajuta Aiudul prin raspandirea de prostii la patrat este telul lor in viata!Sunt probleme imperioase ,intradevar de rezolvat cum ar fi creerea de noi locuri de munca dar pana a initia asemenea cretinitati e cale lunga.Asadar eu am incredere ca pana la urma bunul simt ,cei sapte ani de acasa sa biruiasca ca de obicei iar Aiudul sa aiba o dezvoltare fireasca din toate punctele de vedere.Succes domnule primar,inconjoarate de oameni de caracter si cu siguranta vei birui!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • diana Răspunde

   04.02.2014 la 10:56

   Observ ca ati ratat doi consilieri PDL. Sau sunt tradatori?

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • predator vs terminator Răspunde

   04.02.2014 la 12:49

   de ce fluierashii usl se intrec intotdeauna prin jigniri si nu incearca sa gaseasca macar samburele de adevar din ceea ce locuitorii scriu si zic? politica parului e mai eficienta la comunisti decat politica dialogului, a institutziei demisiei sau orice alt act democratic

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. rica Răspunde

  03.02.2014 la 21:48

  Prostiile cu alungarea investitorilor in Aiud de catre administratia Josan este o tampenie,oameni buni!Cunm credeti ca un om normal ar face acest lucru ,intrucat sa avem pardon dl.primar are minte cat toti PDL-istii la un loc!Nu a fost ajutat de loc domnilor aiudeni de catre colegii lui Oana Badea de la Consiliul Judetian ,din contra punandui-se numai strambe.Toate proiectele declarate eligibile nu au fost finantate de catre Dumitrel din cauza incompatibilitatii politice.S-a mizat pe functionarea Metalurgicii Aiud dar din pacate trendul descendent al industriei metalurgice in Romania si UE ne-a afectat in mod direct ,negativ.Domnule primar revizeesteti echipa , promoveaza-ti oameni corect si ttio but
  la consilieri e de cacao,mergi mai departe ,curaj si veti birui!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. rica Răspunde

  03.02.2014 la 21:58

  Prostiile cu alungarea investitorilor in Aiud de catre administratia Josan este o tampenie,oameni buni!Cunm credeti ca un om normal ar face acest lucru ,intrucat sa avem pardon dl.primar are minte cat toti PDL-istii la un loc!Nu a fost ajutat de loc domnilor aiudeni de catre colegii lui Oana Badea de la Consiliul Judetian ,din contra punandui-se numai strambe.Toate proiectele declarate eligibile nu au fost finantate de catre Dumitrel din cauza incompatibilitatii politice.S-a mizat pe functionarea Metalurgicii Aiud dar din pacate trendul descendent al industriei metalurgice in Romania si UE ne-a afectat in mod direct ,negativ.Domnule primar revizeesteti echipa , promoveaza-ti oameni corect atat la deconcentrate cat si la consilieri ,intrucat
  la consilieri e de cacao,mergi mai departe ,curaj si veti birui!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • ba da Răspunde

   14.02.2014 la 8:51

   ce motiv rational sau nu poti gasi atunci cand se vede cu ochiul liber sau cu lentila chelarului, ca DOAR in Aiud nu s-au aciuat investitori straini sau nu, desi existau toate facilitatile de infrastructura? enumera 5 chestii pe care Blajul le-a avut (desi e mult inafara drumului principal/comunal/ national) ? Instalarea Daimler la Cugir ( o fundatura din toate p.d.v.) a tinut de dumitrel ala sau de primarie? pe vremea cand inca se negociau plasari de intreprinderi prin zona, pdl nici nu exista iar apoi, daca se poate spune ca pdl a oprit investitiile mari in zona, cand primarul si consiliul a fost si este majoritar de la altii, inseamna ca te-a spalat rau pe urma de creier ; astept cele 5 chestii

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 26. ianos Răspunde

  03.02.2014 la 22:09

  Domnule primar Josan va doresc sa treceti cu bine peste aceste discutii fara consistenta cerebrala iscate de niste frustrati marca inregistrata zana scolii grupa pregatitoare zero ex-minintra de la Feleud si la sfarsitul mandatului 2016 sa ne dati toate motivele sa va recunoastem realizarile din campania electorala promise si sa va multumim!Un Aiudean onest!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. ioan Răspunde

  03.02.2014 la 22:43

  Doamne ce usor pot niste specimene perdante ,fustrate de esecuri ani la rand sa abureasca aiudenii in speranta unor DOBANDIRI DE castele de nisip.Acesti PDL-isti va vor marii pensiile taiate in guvernarea Boc-Oana Badea-Dumitrel cu 0%,va v-or da grupele de munca abuziv modificate dupa gandirea superinteligenta si clar vazatoare a guvernului apus Boc-Oana BADEA,va v-or duce la sapa de lemn prin minciuna ,dezinformare si cheltuirea defectoasa a banului public prin construirea de bazine acoperite la sate parasite,amenajarea de parcuri in paduri ,de distrugerea ultimelor resurse minerale prin contracte de privatizare perdante pentru oamenii simpli dar binevenite pentru gasca PDl.Dragi aiudeni dati cei a Cezarului,Cezarului iar trepadusilor dati-i nepasare!Iata ca guvernarea USL asa cat a reusit pana acum le-a majorat pensionarilor pensiile abuziv taiate de PDL,au facut un gest de reparatie morala prin reacordarea grupei de munca 1 pentru angajatiii din industria grea,inclusiv pentru fostt angajati ai Metalurgicii Aiud lucru de care vor beneficia foarte multi aiudeni!Serviciile medicale s-au imbunatatit in mod vizibil,in spitale ne mai trebuind sa cumparam medicamente pentru tratamentele prescrise ca si in perioada de trista amintire Boc-PDL-ex ministra soptitoare de la clejani,pardon de la Feleud!In rest numai bine ,spor in proiectele viitoare dragi Aiudeni!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • diana Răspunde

   04.02.2014 la 8:57

   1.Si cine o fi Cezarul asta? Josan? Sa fim seriosi! Fiecare om e liber sa sustina pe cine vrea dar nu-i spuneti unui somer din Aiud ca Josan e ” ingeras” in materie, ca nu tine.
   2. L-ati vazut beat vreodata pe Josan? Carat de soferul lui ca altfel nu mai ajungea acasa? Secventa aceasta se repeta destul de des.Pot exista oameni care nu-si doresc un astfel de primar?
   3. L-ati auzit vorbind cu cei care nu l-au votat? ” Voua nu va dau nimic fiindca nu m-ati votat? Pot acestia sa se revolte?
   4. Ati incercat macar o data sa ascultati fara prejudecati argumentele celor care nu vad in Josan o solutie? Oamenii neinscrisi intr-un partid au dreptul sa nu se inregimenteze?

   Problema nu este aceea ca unii trebuie sa-i convinga pe altii. Majoritatile decid dar se pot schimba. Daca este aceasta situatie in Aiud, vreau sa stiu.

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • predator vs terminator Răspunde

   04.02.2014 la 13:00

   pai amaratul de boc a taiat- primarul asta a dat- 16% impozite in plus, 67% costuri cu salubritatea in plus, ajutoare sociale cu carul alora care ar putea muncii, sustzine un guvern care produce o inflatie rapida- sa vedeti numai dupa europarlamentare cat va fi euroiul cand nu mai intervine bnr-ul, ati primit noroaie cu 25% in plus, artificii cu 25% in plus,intuneric cu 25% in plus si …nu va jignesc memoria cu care va puteti aminti singuri ce si cum;deci, da, ai dreptate, s-au primit doar chestii in plus;iar zicala pe care o citezi, se poate modifica: ”dati rromului ce-i a rromului” iar truditorilor dati-le nepasare, ca asa s-au invatzat;

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Tete Răspunde

   05.02.2014 la 0:15

   @Ioan
   Prietene Ioan eu voi da Cezarului ce este al Cezarului si pt asta voi aduce cateva argumente.Ma urmaresti?….ia fii atent aici,USL a redat romanilor bani luati de guvernul PDL condus de Boc ,BRAVO !…USL a scazut TVA-ul la paine,BRAVO!…ma urmaresti in continuare?…USL a scumpit in 2013 pretul la gaze cu 10% asta inseamna scumpire la paine si la aproape toate alimentele plus incalzire pt romani,USL la inceputul anului 2014 a scumpit carburantii auto cu 7 bani in 1 Ianuarie urmand ca din 1 Aprilie sa fie din nou scumpiti cu 7 eurocenti(asta inseamna cam 31 de bani per litru) insumat doar din accize majorate pretul carburantului va creste cam ,cu 38 de bani asta prietene Ioan inseamna scumpiri de paine si alimente neaparat ,pe langa asta din acordul cu FMI se vor scumpii iarasi gazele tot cu 10 % si anul asta prima scumpire in Vara (8%) iar a doua in Toamna(2%) asta inseamna tot scumpire la paine si alimente plus alte scumpiri directe sau indirecte…ma urmaresti in continuare prietene Ioan?ei bine spune tu cu ce m-a ajutat pe mine guvernul prietenilor tai din USL fata de guvernul PDL ,Boc si sa nu uitam ca PNL a fost parte din alianta DA deci Boc si PDL au condus independent de PNL in jur de 2 ani iar PSD stim cu totii cat de performanti sunt pt ca avem dovada autostrazii Transilvania semnata de Nastase,dovada vanzarii Petrom o companie pe profit care putea controla pretul combustibilului prin simpla prezenta pe piata si la toate astea voi mai adauga faptul ca PDL a construit terenuri de football in panta si a facut o multime de alte marsavii deci sunteti toti niste golani hotii indiferent de partid dar parca in era USL se fura putin mai mult decat in era PDL ,eu nu am votat nici USL nici PDL dar la conducerea municipiului Aiud prefer pe oricine in locul lui Josan care nu valoreaza nimic nici ca om nici ca primar ,ca om pt ca in trecut am citit un articol in Monitorul de AB care vb despre cineva primar care printr-un comportament total imoral isi trada un prieten(nu zic mai mult de teama sa nu fiu acuzat de calomnie desi lucrul este dovedit si dl.Josan a primit chiar o corectie corporala pt asta de la cel in cauza din ce scria ziarul ,nu eu am zis) iar ca primar am scris si mai sus si am dat unele exemple concrete care pot fii vazute si verificate direct de cei doritori este un primar incapabil sa gestioneze un oras decat la organizarea de petreceri cu mititei si alcool de pe banii contribuabilului ala pensionar sau nu care plateste taxe si accize din care clasa politica se alimenteaza cu o nesfarsita lacomie….IOANE daca taceai filosof ramaneai dar cum nu ai tacut ai dovedit ca esti un lingator in c.r ,vorba celor de la PARAZITII:… “ITI LINGI IN CUR SEFUL CA SA DEVII UN SEF MAI MIC?”

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. artist Răspunde

  04.02.2014 la 12:27

  Cateii d-lui primar incearca sa deturneze aiudenii de la problemele lor si mi se pare de inteles. Dupa caderea lui Josan vor deveni navetisti la Alba, Blaj sau Sebes daca eventual o sa-i angajeze cineva. Poate are nevoie cineva de latrai. Dupa a lor parere Boc Dumitrel si Oana Badea sunt vinovati de starea proasta a Aiudului, in nici un caz actualii incompetenti Josan si Rusu, PDL a vandut Metalurgica unor valorificatori de fier vechi nu Josan si Atanasiu, PDL face parcuri in paduri si nu Josan face, prin indiferenta, din parcul nostru padure. Cat despre investitiile d-lui primar ce sa mai vorbim: bani cu nemiluita pentru fundatii si asociatii, pentru retrogradata echipa Metalul, pentru deplasari in strainatate, pentru publicitatea d-sale, pentru protocol si 5.000 lei pentru reabilitarea cetatii.Asta da gospodar! Cat despre marea cheltuiala cu alegerile(bani pe care Josan ii fura cat ai clipi) v-as propune sa nu mai organizam alegeri nici in 2016 pentru ca tot Josan va iesi primar. Si stiti de ce? Pentru ca pana in 2016 se va unifica dreapta pe scena politica si la alegerile locale vor fi sprijiniti primarii in functie. Asa ca in 2016, cu exceptia PSD, toata suflarea aiudeana va fi solicitata sa-l sprijine pe Josan, asa cum s-a intamplat in 2012 cu USL: Rusu a fost obligat sa-l sprijine pe Josan dupa ce , ani la rand, s-au improscat cu noroi. Dar daca vine porunca de la Bucuresti, marunteii trebuie sa se alinieze sau sa plece si sa-i faca loc d-lui Josan, cel mai bun, cel mai capabil, cel mai cel.Luati, va rog, in calcul aceasta varianta.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. Alina Răspunde

  04.02.2014 la 17:13

  minciunile si ilegalitatile actualei conduceri trebuie pazite bine, de aceea se agita atat de mult! ei stiu ca daca pica ii mananca inchisoarea si pe josan si pe florea si pe toti hotii care I-au ajutat! nu mai incercati sa aburiti mintile aiudenilor, ca nu mai tine.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. ioan Răspunde

  04.02.2014 la 21:21

  Iata ca clar vazatoarea si a tot stiutoarea Oana de la Clejani ,ghiceste in bolul de urzici si dupa inspiratia Boculista cu surse de la ….,stie cu amanunte tot ce se va intampla in 2016 ,leaga si dezleaga aliante ,face trocuri muta muntii din loc!Atentie aiudeni educatoarea de la Feleud este in transa si prevede care pe care,cine cu cine si altele dupa ora 0 !Dragi aiudeni va doresc o zi buna si spor in activitatile pe care le intreprindeti ,lasati copiii sa se joace si pd-isti sa viseze !

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 31. irina Răspunde

  04.02.2014 la 21:49

  Apropo cand incepem si demiterea si prelucrarea in justitie secretarilor de stat la invatamant guvernarea Boc care in schimbul ghiulurilor de aur facea numiri de directori in Aiud?Sa mai continui d-na cumsacade?

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • predator vs terminator Răspunde

   05.02.2014 la 9:07

   continua-nu lasa lucrurile in coada de peshte,macar sa stim si noi, ce e secret?

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • avocat Răspunde

   05.02.2014 la 9:11

   Daca a cerut sau a luat ca sa faca sau sa nu faca ceva ce tinea de exercitarea functiei sale(atributiile inscrise in fisa postului) inseamna ca a/au existat si cel/cei care a/au dat. Daca se dovedeste, se probeaza aceste lucruri si cel/cei care ia/iau si cel care da/dau este/sunt pedepsiti. Mai simplu: nu exista luare fara dare de mita. Sa mai explic?

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 32. irina Răspunde

  05.02.2014 la 20:55

  Te apuca draguto transpiratiile ,sau care este motivul acestei prelegeri de drept ,cu conotatii in stil securist ?

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • avocat Răspunde

   06.02.2014 la 7:32

   Legea, Irinuto, nu e securista, e lege.

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

   • irina Răspunde

    07.02.2014 la 21:40

    Miscari de glezna ,vezi ca C….,daca il zgandaresti pute!

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 33. baliza electronica Răspunde

  08.02.2014 la 19:13

  Tiberiu Buduşan a făcut cunoscut faptul că gruparea PDL nu va vota un buget în care „doar 6,5% din sume sunt alocate pentru investiţii, în timp ce pentru fundaţii, sport şi publicitate se prevăd sume enorme”. Acesta ne-a precizat că în buget există mai multe poziţii în care sunt prevăzute sume ce nu-şi au rostul, sau dacă-l au, sunt prea mari. Spre exemplu, în una dintre poziţii sunt prevăzuţi 90.700 de lei pentru deplasări, în alta 99.620 de lei pentru publicitate, sau în alta 10.900 de lei pentru protocol. Ce să mai spun că am găsit o poziţie în care s-au prevăzut doar 5.000 lei pentru reabilitarea cetăţii medievale din Aiud”.
  Referindu-se la modul în care au decurs lucrările şedinţei, primarul municipiului Aiud, ing. Mihai Horaţiu Josan, ne-a declarat: „Din păcate se continuă, ca în toate celelalte şedinţe, sub masca unor „cheltuieli inutile”, obstrucţionarea celui mai important instrument al unei administraţii locale, bugetul. Mă bucur că cei doi consilieri de la PP-DD au înţeles importanţa bugetului şi au votat ca atare”.

  Dorel LAZĂR

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • baliza electronica Răspunde

   08.02.2014 la 19:21

   adica la Aiudistan nu e criza- plecam in excursie cu final portugalia via china, Haiduszoboszlo via Thailanda, facem publicitate de bani cat o vila,probabil la protocoale cat 10 nunti de 200 persoane si reparam cetatea cu banii 10-15 rezervoare de masina; toate se justificau daca venea Mercedesul sau Boshul in Aiudistan, asa, vor fi alti bani folositi special pentru…imaginatia fiecaruia

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 34. Economistul Răspunde

  16.02.2014 la 11:41

  Cine sa aiba coloana vertebrala? Eu stiu ca viermi nu au asa ceva.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 35. Economistul Răspunde

  16.02.2014 la 11:45

  Hopa1 Hopa! Lui josan nu-i mai place Aiudul ca am descoperit ca srie pe un site(http://www.ocnamuresanul.ro/8-politica/431-referendumul-pedelist-o-rafuiala-de-prost-gust-pe-banii-aiudenilor) de la Ocna Mures. Te pomenesti ca vrea sa candideze acol.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 36. nicusor Răspunde

  04.03.2014 la 21:00

  Gata cu matriarhatul,sugerez formatiunilor cu doctrina de dreapta sa-si coaguleze energiile pentru invingerea adevaratului oponent cu origini staliniste.Asadar lasa-ti coirile sa zboare spre neant iar oamenii cu adevarata tinuta morala si posibilitate de constructie realista de prosperitate si progres sa gaseasca calea de crestere scontata.D-na educatoare impreuna cu corul de pederasti luati-va zborul si lasa-ti locul oamenilor cu vitalitate ,crez in Dumnezeu si dorinta reala de dezvoltare pozitiva a acestui oras.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.