aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Oferta ALDE Alba: profesionalism – profesionişti pentru oameni

(P) Alegeri Locale 2016 – Oferta ALDE Alba: profesionalism – profesionişti pentru oameni

Publicat în 31.05.2016 la ora 9:52

alde-candidati-cj-alba-locale-2016Cunoaștem cu toții gravele probleme juridice din activitatea Consiliului Judeţean  Alba, prin care instituția s-a… remarcat. Fie că e vorba despre transportul public județean de persoane sau de alte sectoare de activitate ale Consiliului Județean, e tot mai clară nevoia unor profesioniști în Comisia juridică a instituției.

Ce propune ALDE? O politică liberală echitabilă și corectă, o politică a profesioniștilor pentru cetățenii județului. ALDE poate să facă o politică a profesioniștilor pentru că printre primii 5 candidați la Consiliul Județean Alba se regăsesc doi avocați, unul dintre ei fiind Ladislau Koble.

Domnia sa ne-a declarat că ”dacă profesioniștii ALDE ar fi fost în situația de a decide atribuirea traseelor județene din programul de Transport public județean de persoane pentru perioada 2008-2013 nu s-ar fi ajuns în niciun caz în instanță, iar cele 3 firme care au pierdut licitația să solicite obligarea Consiliului Județean  la plata unor sume exorbitante – aproape 3 milioane de euro, reclamând atribuirea nelegală a unor trasee de transport public de persoane”. Av. Ladislau Koble se regăsește pe lista ALDE a consilierilor județeni pentru că îndeplinește 3 mari dorințe ale cetățenilor din județ: profesionalism, integritate și apropiere față de oameni. Așa cum ne-a declarat av. Koble, echipa ALDE nu are vulnerabilități și nici interese ascunse, nu se prezintă în fața cetățenilor județului prin vorbe aruncate la întâmplare, ci prin proiecte clare, asumate de o echipă de oameni responsabili, de profesioniști. Echipa ALDE candidează condusă fiind de dorința de a performa în administrația publică județeană, iar avocatul Koble este garantul respectării legii, al aplicării corecte a normelor juridice.

”Totodată, ALDE – partidul adevăraților liberali, din care o parte se regăsesc pe lista Consiliului Județean, își va da votul pentru bugete și proiecte stabilite în funcție de problemele localităților județului, în funcție de priorități și de nevoile oamenilor, respectând legea, în folosul cetățenilor județului. Ne vom dedica oamenilor cu responsabilitate, vom susține proiectele județului, cele care le vor aduce cetățenilor o viață mai bună, le vor da o șansă reală de prosperitate, în satele și orașele județului”, a declarat avocatul Ladislau Koble.

El a adăugat că își dorește ca ”împreună să-i convingem pe locuitorii județului că ALDE este soluția nu doar pentru județul Alba, ci și pentru România! Asta pentru că ALDE vrea o altfel de administrație, o administrație în care promisiunile nu rămân simple slogane politice, o administrație în care adevărații liberali spun clar ce înseamnă altfel pentru județul Alba!”.

ALDE Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 176 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – Oferta ALDE Alba: profesionalism – profesionişti pentru oameni
5 (100%) 2 votes

Comentarii