aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Parteneriat încheiat între Primăria Municipiului Aiud, Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” și Fundația „Inter-Art” în vederea promovării Centenarului Marii Uniri de la 1918

Parteneriat încheiat între Primăria Municipiului Aiud, Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” și Fundația „Inter-Art” în vederea promovării Centenarului Marii Uniri de la 1918

Publicat în 31.08.2017 la ora 9:15

Cea de-a XXII-a ediție a Taberei Internaționale de Artă Plastică, organizată de Primăria Municipiului Aiud, Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” și Fundația „Inter-Art”, își continuă misiunea și după închiderea festivă.

Așa cum știți, în cadrul manifestărilor dedicate acestui eveniment, artiștii invitați din 22 de țări au realizat o serie de lucrări, urmând ca în perioada 28 august – 17 septembrie 2017 lucrările să fie expuse și la Muzeul de Artă Cluj Napoca.

Datorită calității artistice a evenimentelor organizate și găzduite în parte de municipalitatea aiudeană, și în acest an, lucrările realizate în cadrul celei de a XXII-a ediție a Taberei Internaționale de Artă Plastică de către artiști plastici aiudeni, vor lua drumul Franței, în orașul Cusset, în luna septembrie, unde alături de alte lucrări realizate de artiști aiudeni, în cadrul festivalului francez vor constitui fondul de exponate dedicat Centenarului Marii Uniri.

Următoarea expoziție la care vor fi prezenți artiștii noștri va avea vernisajul în cursul lunii noiembrie, la sediul ONU din Geneva, în cadrul unui Proiect internațional dedicat multiculturalității. Aventura artistică a lucrărilor realizate de către făuritorii de frumos, reprezentați de către unul dintre fondatorii Inter-Art, Ștefan Balogh, va continua la New York, la începutul lunii decembrie. Le dorim mult succes artiștilor noștri în activitatea lor de promovare a valorilor municipiului Aiud și al românismului.

Reamintim faptul că, Fundația Inter – Art  precum și Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” sunt părți ale unui parteneriat încheiat anul trecut de către Primăria municipiului Aiud, obiectul acestui parteneriat fiind tocmai organizarea a astfel de evenimente, care să promoveze artele și multiculturalismul, au transmis reprezentanții primăriei Aiud.

Acest articol a fost citit de 76 ori

Parteneriat încheiat între Primăria Municipiului Aiud, Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” și Fundația „Inter-Art” în vederea promovării Centenarului Marii Uniri de la 1918
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.