aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Peste 12 milioane de lei pentru infrastructura municipiului Aiud

Peste 12 milioane de lei pentru infrastructura municipiului Aiud

Publicat în 21.04.2018 la ora 10:00

Peste 12 milioane de lei vor reveni în acest an municipiului Aiud pentru modernizarea şi reabilitarea sistemului de infrastructură.

În urmă cu câteva zile, administraţia locală a semnat contractele de finanţare a trei proiecte, prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Suma exactă a acestora este de 12.465.311 lei.

Primul dintre proiecte este cel de modernizare a sistemului rutier pe străzile Stadionului, Morii şi Transilvaniei şi se ridică la un cuantum de 7.103.088 de lei, cel de al doilea este în valoare de 812.971 de lei, care va avea ca obiect reabilitarea podului de peste Valea Aiudului – str. Stadionului, iar cel de al treilea, în valoare de 4.549.252 de lei, va reabilita sistemul rutier şi reţele de utilităţi de pe str. Iazului şi Grădinii, rezolvând în acest mod problemele cu care, de ani de zile, se confruntă populaţia din acea zonă.

Potrivit administraţiei locale, pasul următor va fi anunţarea în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) şi alegerea viitorilor constructori pentru ca apoi, în cel mai scurt timp, să fie începute lucrările.

Dorel LAZĂR

Acest articol a fost citit de 428 ori

Peste 12 milioane de lei pentru infrastructura municipiului Aiud
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.