aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Peste 300 de femei din Aiud au petrecut o seară de neuitat alături de binecunoscuta interpretă de muzică uşoară Corina Chiriac

Peste 300 de femei din Aiud au petrecut o seară de neuitat alături de binecunoscuta interpretă de muzică uşoară Corina Chiriac

Publicat în 13.03.2018 la ora 10:00

Aiudencele şi Corina Chiriac au sărbătorit împreună „Ziua femeii” în primitoarea sală de evenimente pusă la dispoziţie de către restaurantul „Luk” din municipiu.

Deschiderea manifestării i-a aparținut Oanei Badea, primarul municipiului Aiud, care alături de Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Aiud a fost gazda şi organizatorul evenimentului. „Acest eveniment a avut ca scop marcarea şi petrecerea zilei de 8 Martie alături de o interpretă pe care ani în şir am văzut-o la televizor.

Corina Chiriac nu este doar o interpretă de muzică uşoară, ea este copilăria şi tinereţea noastră, ani din viaţa noastră. Astăzi aiudencele au putut să o vadă pe cea care ani în şir le-a încântat anii tinereţii doar de pe ecranele televizorului.

Cred că este semnificativ faptul că a acceptat să fie chiar de 8 Martie în mijlocul aiudencelor. Consider că acest lucru este un semn de preţuire a unei doamne de excepţie a muzicii uşoare româneşti. Atât ei, Corinei Chiriac, cât şi aiudencelor le urez de ziua lor, de «Ziua femeii» un sincer La Mulţi Ani!, sănătate şi viaţă lungă alături de cei dragi”, ne-a declarat primarul municipiului Aiud.

Primită cu o adevărată furtună de aplauze, Corina Chiriac a declarat că în primul rând este surprinsă de faptul că s-au strâns la un loc atâtea femei să o vadă şi chiar a căutat să numere bărbaţii care erau în sală, mirându-se de numărul lor foarte mic raportat la cel al femeilor (bărbaţii din staff-ul de organizare, invitaţii şi personalul de deservire al localului nu depăşeau cifra zece). „Este o bucurie pentru mine să fiu sănătoasă şi să pot cânta alături de dumneavoastră. Mi-aţi făcut o intrare care m-a topit! Vă mulţumesc foarte mult şi vă adresez urările mele de bine! M-am emoţionat serios când am văzut alături atâtea doamne şi atât de puţini bărbaţi. Deoarece ne cunoaştem doar din vedere, am să încep cu melodia «Ne cunoaştem din vedere»”, a declarat artista înainte de a-şi începe prestaţia.

La cei 68 de ani împliniţi în luna ianuarie, timp de mai bine de două ore, celebra artistă a reuşit să ridice sala în picioare şi chiar să antreneze la dans sutele de aiudence. Mai mult de atât, în amabilitatea sa, Corina Chiriac s-a plimbat prin sală cu microfonul în mână şi, răbdătoare, a pozat împreună cu cele care voiau să aibă o amintire cu ea. Spectacolul a fost unul excepţional, binecunoscuta interpretă făcând o adevărată incursiune în cariera sa, interpretând live aproape toate şlagărele care au făcut-o celebră.

Rezumând, aiudencele au avut parte de o seară de neuitat. „Este extraordinar, nu am crezut că voi ajunge să o văd atât de aproape pe Corina Chiriac. Mă simt excelent. Mulţumesc organizatorilor pentru tot ceea ce au făcut pentru mine, pentru noi, aiudencele, şi în special pentru Corina Chiriac”, ne-a declarat una dintre participantele la eveniment.

Dorel LAZĂR

Facebook 

Acest articol a fost citit de 470 ori

Peste 300 de femei din Aiud au petrecut o seară de neuitat alături de binecunoscuta interpretă de muzică uşoară Corina Chiriac
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.