aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Peste 300 de preșcolari au oferit momente de neuitat în deschiderea celei de-a IX-a ediții a „Festivalului Florilor de Mai”

Peste 300 de preșcolari au oferit momente de neuitat în deschiderea celei de-a IX-a ediții a „Festivalului Florilor de Mai”

Publicat în 18.05.2018 la ora 13:58

Ieri, 17 mai 2018, începând cu ora 17.00 la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Ciumbrud s-a dat startul celei de-a IX-a  ediții  a Festivalului Concurs Județean „Festivalul Florilor de Mai”, organizator fiind Grădinița cu Program Prelungit „Primii Pași” din Aiud, în parteneriat cu Primăria Municipiului Aiud, precum și Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”.

Cei peste 300 de preșcolari de la grădinițe din Aiud, Alba Iulia, Teiuș, Sebeș și Cugir, cu zâmbetul lor inocent, cu fericirea sclipind în ochișorii lor de mărgăritar și în pași de dans au încântat privirile și inimile sălii de spectacol, arhipline. Au fost momente de neuitat, de poveste, de amintiri și care au determinat poate și lacrimi de bucurie.

La această ediție aniversară au fost prezenți ca invitați speciali o delegație de la grădinița parteneră din orașul Gyomaendrőd din Ungaria, delegație care a apreciat valoarea festivalului, manifestându-și în continuare disponibilitatea continuării parteneriatului existent între cele două grădinițe.

Festivalul a fost onorat de prezența doamnelor inspector Aurora Vârtei și Delia Gheorghiță, care au apreciat efortul comun al copiilor și cadrelor didactice.

Dorim, în mod special, să felicităm copiii pentru prestație, întreg corpul de cadre didactice, personal nedidactic și auxiliar, implicat în activități, să mulțumim părinților și sponsorilor care ne-au fost alături.

Acest articol a fost citit de 111 ori

3.0
01

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.