aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Peste 600 de puieți de stejar, plantați în zona Bichiș de angajați ai Primăriei din Aiud și ai instituțiilor subordonate

Peste 600 de puieți de stejar, plantați în zona Bichiș de angajați ai Primăriei din Aiud și ai instituțiilor subordonate

Publicat în 08.04.2016 la ora 14:16

plantare-puieti-aiud-apr-2016Angajați ai Primăriei Aiud și de la instituțiile subordonate Consiliului Local au continuat, marți, 5 aprilie 2016, acțiunile de împădurire a zonelor din apropierea municipiului.

De această dată, administrația aiudeană a ales să fie împădurită parcela Bichiș, unde, cu sprijinul celor de la Ocolul Silvic Aiud, au fost plantați aproximativ 600 de puieți de stejar achiziționați de Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local Aiud.

Această acțiune de împădurire este a doua din cadrul evenimentului ”Luna Pădurii”, eveniment care în acest an poartă numele de ”Luna plantării arborilor” și care a debutat în data de 15 martie, încheindu-se în data 15 aprilie.

”Activitățile de regenerare a pădurilor din împrejurimile municipiului Aiud au început încă din anul 2011,iar în acest an prima acțiune de împădurire a avut loc în pădurea Sloboda, unde, au fost plantați peste 1000 de puieți de stejar și cireș sălbatic”, transmit reprezentanții primăriei.

„Luna Pădurii” este unul din cele mai importante evenimente silvice și ecologice, fiind o lună în care este subliniată importanța pădurilor și a rolului esențial pe care îl au în menținerea echilibrului ecologic.

Acest articol a fost citit de 261 ori

Peste 600 de puieți de stejar, plantați în zona Bichiș de angajați ai Primăriei din Aiud și ai instituțiilor subordonate
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Un Comentariu la Peste 600 de puieți de stejar, plantați în zona Bichiș de angajați ai Primăriei din Aiud și ai instituțiilor subordonate

  1. MutpeFăta Răspunde

    14.04.2016 la 7:26

    Foarte frumos si onorabil gest, dar amibelor, prin Aiud trec 5 peridoacela fiecare minut, pline ochi cu lemn taiat ilegal de domnul Beniamin Docea, cu numere de inmatricare ALR sau SBD. Ce au plantat copiii astia ii o mare prosteala. Animalul asta le taie cat ai zice “f’tate dumnezo” in varianta “pocaita”

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.