aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Ştirea ta » Podul care duce spre Gâmbaș se deteriorează vizibil pe zi ce trece

Podul care duce spre Gâmbaș se deteriorează vizibil pe zi ce trece

Publicat în 20.06.2017 la ora 19:34

Podul care duce spre Gâmbaș, localitate componentă a municipiului Aiud, se deteriorează vizibil pe zi ce trece. În speranța că se va face auzit pentru a se lua măsuri, un localnic a trimis un mesaj pe adresa redacției, însoțit de câteva fotografii în care se poate observa starea proastă a podului.

„Sunt dintr-o localitate de lângă Aiud, mai pe scurt Gâmbaș, iar podul nostru, pe care circulăm, devine pe zi ce trece tot mai distrus de mașinile de tonaj mare care lucrează la autostrada Sebeș  – Turda. Domnul reprezentant al satului nostru nu ia niciun fel de măsură ca cei de la primărie să remedieze această problemă… Bine că unii dintre noi știm înota, deoarece acest pod într-o bună zi nu va ma rezista…

Ce ziceți domnilor, este normal să ne fie frică să traversăm acest pod?”, ne scrie cetățeanul.  Totodată, acesta a precizat că se așteaptă ca într-o săptămână să rămână fără cale de acces. „Noi, aici, la 3 kilometri de Aiud, suntem uitați de lume. Gândiți-vă că fără acest pod nu mai putem ajunge în sat”, a conchis acesta.

Sesizări am primit și din parte altor cetățeni, care spun că riști să faci pană dacă te încumeți să treci podul, fiind „o grămadă de cuie ieșite”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 59 ori

Podul care duce spre Gâmbaș se deteriorează vizibil pe zi ce trece
1 (20%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.