aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Polițiștii au reușit identificarea şi reţinerea unui bărbat din Aiud după ce acesta a comis o tâlhărie cu violență

Polițiștii au reușit identificarea şi reţinerea unui bărbat din Aiud după ce acesta a comis o tâlhărie cu violență

Publicat în 07.04.2014 la ora 15:30

duba_politieIeri, 6 aprilie 2014, Politia Municipiului Aiud a fost sesizată  de către E.B., de 60  de ani, din municipiul Aiud, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

Potrivit IPJ Alba,” în urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat autorul infracţiunii, în persoana lui M.E., de 41 de ani, din municipiul Aiud, poliţiştii stabilind totodată că între suspect şi victimă au avut loc unele discuţii în timp ce ambii se aflau într-un local public din municipiul Aiud. În timpul acelor discuţii, suspectul  i-a rupt victimei lanţul purtat la gât, care, căzând pe podea a fost ulterior ridicat de victimă şi pus în buzunarul  pantalonilor săi.

După acest incident, victima a părăsit localul public cu intenţia de a se deplasa spre locuinţa sa, împrejurare în care suspectul l-a abordat din nou,  l-a îmbrâncit şi   i-a sustras lanţul în cauză, pe care victima îl avea în buzunar.

Suspectul M.E. este cercetat de poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de “tâlhărie”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 233 din Codul Penal, fiind totodată reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.”

Facebook 

Acest articol a fost citit de 763 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.