aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Economie » Prebet Aiud și-a dublat profitul și a ajuns la o cifră de afaceri de 10,8 milioane lei primul semestru al anului curent

Prebet Aiud și-a dublat profitul și a ajuns la o cifră de afaceri de 10,8 milioane lei primul semestru al anului curent

Publicat în 22.08.2018 la ora 18:58

Producătorul de materiale de construcții Prebet a obținut în primul semestru o cifră de afaceri netă de 10,78 milioane lei, cu 6,73% mai mare decât cea de 10,10 milioane lei din perioada similară a anului trecut și și-a ameliorat profitabilitatea.

Astfel, compania specializată în fabricarea produselor din beton a obținut un profit net 1,11 milioane lei, aproape dublu comparativ cu cel de aproape 572.000 de lei din primul trimestru al anului trecut.

În prima parte a lunii martie, Prebet surprindea negative piața revizuind în scădere rezultatele financiare anuale preliminare, raportând o pierdere de aproximativ 468.000 lei, urmare a unor ajustări bilanțiere efectuate Euro Construct Trading ’98 pentru a acoperi șocul intrării în insolvență a unei firme partenere, Euro Construct Trading ’98.

La data de 30 iunie, Prebet avea active totale de 33,21 milioane lei, cu 4,02% peste cele de 33,85 milioane lei de la sfârșitul anului trecut. În același răstimp, datoriile pe termen scurt s-au majorat cu 44,05%, la 4,12 milioane lei, de la 2,86 milioane lei.
S.C. PREBET AIUD S.A. este singura producatoare a intregii game de prefabricate din beton armat si precomprimat pentru cai de comunicatii, feroviare si rutiere.
Nivelul tehnic al produselor se incadreaza in prevederile standardelor nationale. In ceea ce priveste nivelul tehnologic acesta se situeza deasemenea la nivelul existent in tara, tehnologiile, utilajele si instalatile tehnologice au fost proiectate pentru a satisface productivitatii si nivelelor de calitate superioare.

De-a lungul anilor, S.C PREBET AIUD S.A a colaborat permanent cu proiectantii din Romania pentru imbunatatirea permanenta atat a nivelului tehnic al produselor cat si cel al tehnologiilor de fabricatie. Unitatea are o indelungata traditie in producerea si comercializarea traverselor CF din beton armat precomprimat,a stalpilor de electrificare si a
prefabricate beton armat prefabricatelor din beton destinate structurilor de cai de comunicatii C.F. si rutiere.

Sursa: capital.ro

Acest articol a fost citit de 355 ori

Comentarii

Un Comentariu la Prebet Aiud și-a dublat profitul și a ajuns la o cifră de afaceri de 10,8 milioane lei primul semestru al anului curent

  1. gagarin Răspunde

    25.08.2018 la 8:26

    Sa dublat profitul pentru sefi . Ca muncitorii nu primesc mai multi bani!

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.