aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Primăria Aiud a demarat campania „Adoptă și TU un câine!”. Vezi detalii

Primăria Aiud a demarat campania „Adoptă și TU un câine!”. Vezi detalii

Publicat în 04.07.2016 la ora 18:09

caini-in-adapostPrimăria municipiului Aiud solicită sprijinul cetăţenilor în activitatea de stopare a fenomenului câinilor comunitari, fenomen care tinde să ia tot mai multă amploare și să devină un pericol social.

”Îi asigurăm pe aiudeni că persoanele responsabile cu ridicarea câinilor comunitari respectă și vor respecta cu stricteţe legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte tratamentul aplicat animalelor.

În acest sens, în cadrul unei campanii de adopție demarată de Primăria municipiului Aiud, persoanele care doresc să adopte câini comunitari sunt invitate la sediul Serviciului Public Administrația Patrimoniului Local, din Aiud, str. Tribun Tudoran, nr. 9, între orele 07:00 – 15:00, persoană de contact Ovidiu Crișan, telefon: 0758/072198.

Invităm iubitorii de animale la un dialog constructiv pentru soluționarea problemei câinilor comunitari, iar voluntarii care doresc să se implice în această campanie de adopție sunt așteptați în zilele de miercuri și joi, între orele 10:00 – 11:00, la primăria municipiului Aiud, să poarte o discuție cu primarul și viceprimarul municipiului nostru, în cadrul programului de audiențe cu publicul”, tranmit reprezentanții Primăriei Aiud.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 235 ori

Primăria Aiud a demarat campania „Adoptă și TU un câine!”. Vezi detalii
5 (100%) 4 votes

Comentarii

Un Comentariu la Primăria Aiud a demarat campania „Adoptă și TU un câine!”. Vezi detalii

  1. feleudean Răspunde

    05.07.2016 la 9:12

    daca nu-l adopta nimeni pe fostul in doua saptamani ii lasam in fata casei lui romi cate un os de ciolan de pui sa i-l dea cu portia. cica, mana lui nu o musca ca fiind mana lui dreapta, o folosea des

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.