aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Primăria Aiud alocă peste 3 milioane de lei pentru a scoate trei străzi din „Evul Mediu”

Primăria Aiud alocă peste 3 milioane de lei pentru a scoate trei străzi din „Evul Mediu”

Publicat în 27.07.2016 la ora 10:00

primaria-aiud-nou-2016Administraţia locală a municipiului Aiud scoate din „Evul Mediu” trei străzi centrale. Nebăgate în seamă de administraţiile trecute, cele trei străzi vor avea parte de un tratament preferenţial mult aşteptat.

Pentru aceasta, administraţia locală şi-a pus în gând să investească nici mai mult nici mai puţin decât 3.201.803 lei, cu TVA cu tot. Potrivit unui proiect de hotărâre de consiliu local, străzile Strâmtă, Muzicanţilor şi Meseriaşilor, aflate în centrul municipiului, vor fi, în sfârşit, modernizate. Primarul Oana Badea spune că străzile respective, actualmente din pământ, vor avea trotuare în lăţime variabilă în funcţie de situaţia de pe teren, iar structura va fi compusă din pavele prefabricate montate peste un strat de nisip cuarţos. Deoarece atât strada Strâmtă, cât şi Muzicanţilor sunt străzi riverane văii Aiudelului, vor beneficia de ziduri de sprijin din beton monobloc, prevăzut cu un parapet metalic ornamental, iar strada Strâmtă va avea iluminat stradal, prin montarea a 12 stâlpi ornamentali, fiecare având câte două sau trei becuri economice. „Este pentru prima dată când cineva se gândeşte la strada Strâmtă, devenită un maidan cu gunoaie din cauza neglijenţei administraţiei şi nepăsării unora dintre aiudenii noştri cu educaţie precară, ce-şi aruncă gunoaiele pe această stradă. Mă bucur să aud că va fi modernizată şi iluminată, cred că montarea unor bănci pe malul văii Aiudel, iluminatul ornamental şi pavajul vor transforma această stradă într-un loc de promenadă. Felicit administraţia pentru intenţie şi vreau să o văd la treabă”, ne-a declarat Jeno S., locuitor al municipiului Aiud.

Dorel LAZĂR

Facebook 

Acest articol a fost citit de 943 ori

Primăria Aiud alocă peste 3 milioane de lei pentru a scoate trei străzi din „Evul Mediu”
4 (80%) 6 votes

Comentarii

2 Comentarii la Primăria Aiud alocă peste 3 milioane de lei pentru a scoate trei străzi din „Evul Mediu”

 1. cristian Răspunde

  27.07.2016 la 15:04

  Intradevar strada valea aiudului ie asa dintodeauna dar de ce sa o repare cineva daca nu ie in centrul orasului sau in apropiere bine punctat Bogdan Andrei

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. istetul aiudean Răspunde

  05.08.2016 la 13:22

  Aloooo, aici e vorba de o lucrare care se va da domnului BUDUSAN care are firma de pavelele,iar mai apoi BUDUSAN va contribuii la partid . Manarii. DACA O SA FIE BUDUSAN IMPLICAT SA STITI CA DE FAPT ISI DAU EI INTRE EI BANII , SUB PRETEXTUL CA FAC CEVA PENTRU COMUNITATE. Pervers!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.