aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Primăria Aiud anunță că în aceste zile se execută lucrări de reabilitare a trotuarelor de pe strada Ostașilor şi din zona Pieței Agroalimentare „Constantin Hagea”

Primăria Aiud anunță că în aceste zile se execută lucrări de reabilitare a trotuarelor de pe strada Ostașilor şi din zona Pieței Agroalimentare „Constantin Hagea”

Publicat în 07.06.2017 la ora 22:22

Primăria Municipiului Aiud efectuează în aceste zile lucrări de reabilitare a trotuarelor situate pe strada Ostașilor și  în zona Pieței Agroalimentare „Constantin Hagea”. De asemenea sunt executate lucrări de repoziționare a podețului tubular, pe strada Brazilor, conform standardelor de calitate.

“Verificăm calitatea lucrărilor și ținem legătura cu beneficiarii direcți ori de câte ori realitatea o impune. Se lucrează de calitate pe strada Ostașilor, finalizăm trotuarul din zona pieței recuperând cu mare grijă piatra cubică necesară în zona istorică și nu în ultimul rând, solicităm repoziționarea podețului tubular, pe strada Brazilor, conform standardelor de calitate”, precizează reprezentanţii primăriei.

În perioada următoare, vor demarara lucrări de reparaţii în zona Micro – strada Axente Sever, după ce conductele de apă, vechi, din azbociment, au fost înlocuite cu unele din material modern.

De asemenea, pe lista de investiții pentru anul 2017 sunt cuprinse şi străzile Strâmtă, Valea Lupului și Dumbrava, urmând a fi terminate lucrările de reabilitare și modernizare în cursul acestui an.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 139 ori

Primăria Aiud anunță că în aceste zile se execută lucrări de reabilitare a trotuarelor de pe strada Ostașilor şi din zona Pieței Agroalimentare „Constantin Hagea”
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.