aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Primăria Aiud anunță că proprietarii de imobile ce vor fi expropriate pe traseul Lotului II, al Autostrăzii A10 Sebeş-Turda, vor fi convocaţi în fața unei comisii

Primăria Aiud anunță că proprietarii de imobile ce vor fi expropriate pe traseul Lotului II, al Autostrăzii A10 Sebeş-Turda, vor fi convocaţi în fața unei comisii

Publicat în 22.03.2019 la ora 12:08

Începând de vineri, 29 martie 2019, titularii drepturilor asupra imobilelor supuse exproprierii pe tronsonul Autostrăzii A10 Sebeş-Turda – Lot II  sunt convocaţi în fața unei comisii de analiză a cererilor depuse de către aceștia.

Având în vedre prevederile Legii nr. 255/2010 precum și normele de punere în aplicare a acesteia, dar și faptul că în prezent se află în derulare lucrarea de utilitate publică ”Proiectare și execuție Autostrada A10 Sebeș-Turda – Lot II”, urmează ca titularii drepturilor asupra imobilelor supuse exproprierii să fie convocați începând cu data de 29.03.2019 pentru a se prezenta în fața unei comisii de analiză a cererilor depuse de către aceștia.

Față de cele mai sus arătate, aducem la cunoștința cetățenilor interesați că la sediul Primăriei municipiului Aiud sunt afișate spre consultare următoarele documente:

Planul cu amplasamentul tuturor imobilelor expropriate;

Anexa 2 la HGR nr. 224/2018 cu numele deținătorilor, precum și sumele aferente despăgubirii pe categorii de imobile;

Decizia de expropriere nr. 1121/18.06.2018;

Tabel cu imobilele proprietate privată din raza UAT Aiud cuprinzând județul, localitatea, nr. cadastral, suprafața în metri pătrați, numele proprietarului, sumele aferente despăgubirii stabilite de evaluatorul autorizat pe categorii de imobile.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 466 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.