aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Primăria Aiud face apel la cetățeni să protejeze mediul înconjurător: „Valea Aiudului nu e un coș de gunoi!”

Primăria Aiud face apel la cetățeni să protejeze mediul înconjurător: „Valea Aiudului nu e un coș de gunoi!”

Publicat în 20.04.2019 la ora 22:34

Primăria Municipiului Aiud a demarat și în acest an „Curățenia de primăvară”. Cu această ocazie, au loc campanii intensive de ecologizare a Văii Aiudului și a spațiilor verzi din municipiu, atât a celor din parcuri, grădini de cartier, zone de relaxare dintre blocuri, locuri de joacă, cât și a celor amplasate în aliniamentele stradale.

Valea Aiudului nu e un coș de gunoi!

Așa cum v-am obișnuit, „curățenia de primăvară” a însemnat și ecologizarea Văii Aiudului. Cursul văii a fost curățat până în zona stadionului, iar săptămâna viitoare urmează partea până la strada Hotar inclusiv.

Am efectuat lucrări de ecologizare și vom continua să o facem, dar pentru a păstra orașul curat este nevoie de un efort comun. Este nevoie ca toți cetățenii Aiudului să conștientizăm impactul pe care îl avem asupra mediului înconjurător.

Vom monitoriza respectarea legii și vom aplica sancțiuni ori de câte ori putem identifica contravenientul. În acest sens și dumneavoastră ne puteți ajuta semnalându-ne atunci când identificați anumite ilegalități”, au scris reprezentanții primăriei pe pagina de Facebook.

Acest articol a fost citit de 185 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.