aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Primăria Aiud invită locuitorii municipiului să participe activ la sprijinirea și efectuarea activității de colectare selectivă a deșeurilor

Primăria Aiud invită locuitorii municipiului să participe activ la sprijinirea și efectuarea activității de colectare selectivă a deșeurilor

Publicat în 05.08.2016 la ora 13:45

colectare-selectivaÎn scopul creșterii calității serviciilor publice de salubrizare, precum și pentru creșterea gradului de igienă și confort al cetățenilor, Primăria Aiud, invită locuitorii să participe activ la sprijinirea și efectuarea activității de colectare selectivă a deșeurilor municipale.

Precizăm faptul că această activitate se realizează prin punctele de colectare, dotate cu containere de diferite culori, containere inscripționate cu tipul de deșeu care se colectează selectiv.

Rugăm toți cetățenii municipiului Aiud să respecte întocmai inscripțiile de pe containere, pentru a facilita colectarea selectivă, reducerea timpului de selectare și alte operațiuni ulterioare de selectare.

Nu în ultimul rând, dorim ca toți cetățenii să înțeleagă faptul că, nerespectarea unor norme minime de colectare selectivă, pe lângă disconfortul pe care îl creează, constituie acte și fapte de natură contravențională, prevăzute și sancționate prin acte normative de rang superior, cât și prin hotărârea Consiliului Local Aiud nr. 51/24.02.2016.

Autoritățile locale vor elabora în perioada următoare un program de colectare a deșeurilor, altele decât cele admise conform inscripționării containerelor, program care va fi adus la cunoștința cetățenilor de îndată ce va fi finalizat.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

Facebook 

Acest articol a fost citit de 147 ori

Primăria Aiud invită locuitorii municipiului să participe activ la sprijinirea și efectuarea activității de colectare selectivă a deșeurilor
4.7 (93.33%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.