aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Primăria Aiud organizează în data de 10 iulie 2017 concurs pentru un post vacant de asistent medical debutant. Vezi condițiile de participare

Primăria Aiud organizează în data de 10 iulie 2017 concurs pentru un post vacant de asistent medical debutant. Vezi condițiile de participare

Publicat în 14.06.2017 la ora 11:40

Primăria Municipiului Aiud organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant, funcţie contractuală de execuţie de asistent medical grad debutant din cadrul Direcției de Asistență Socială, Compartiment Cabinete Medicale și Asistență Medicală Comunitară din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud.

Condiții specifice:
– diplomă de absolvire școală sanitară postliceală sau echivalentă (PL);
– certificatul de membru și adeverința pentru participare la concurs (valabilă 30 de zile de la data emiterii) eliberate de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Condiții de desfășurare ale concursului:
–  Proba scrisă: 10.07.2017, ora 10:00 la sediul Primăriei Municipiului Aiud.
–  Interviul se susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.
Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până în data de 28.06.2017, ora 18:00 la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare ale concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud, camera 22 și la nr. telefon 0258 861 310 interior 1013.

Acest articol a fost citit de 146 ori

Primăria Aiud organizează în data de 10 iulie 2017 concurs pentru un post vacant de asistent medical debutant. Vezi condițiile de participare
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.