aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Primăria Aiud organizează, în data de 2 octombrie 2017, concurs pentru ocuparea funcției vacante de șef birou în cadrul Biroului Administrația Pieței

Primăria Aiud organizează, în data de 2 octombrie 2017, concurs pentru ocuparea funcției vacante de șef birou în cadrul Biroului Administrația Pieței

Publicat în 07.09.2017 la ora 14:14

Primăria Municipiului Aiud, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant, funcţie contractuală de conducere de șef birou din cadrul Biroului Administrația Pieței din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud.

Condiţii specifice:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Condiții de desfășurare ale concursului:

Proba scrisă: 02.10.2017, ora 11:00 la sediul Primăriei Municipiului Aiud, sala Ion I.C.Brătianu. Interviul se susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Dosarele de înscriere la concurs se depun până în data de 21.09.2017, ora 16:00 la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare a concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud, camera 22, telefon 0258 861 310 interior 13.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 519 ori

Primăria Aiud organizează, în data de 2 octombrie 2017, concurs pentru ocuparea funcției vacante de șef birou în cadrul Biroului Administrația Pieței
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.