aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Primarul Horaţiu Josan, blocat de proprii consilieri

Primarul Horaţiu Josan, blocat de proprii consilieri

Publicat în 28.03.2013 la ora 11:00

Șerdința de Consiliu local a Municipiului Aiud a relevat faptul că ceva nu merge bine și scârțâie în cadrul mașinii de vot a majorității aflate la conducerea orașului.

În cadrul lucrărilor ședinței ordinare de Consiliu Local al municipiului Aiud, desfășurate miercuri 27 martie 2012, o inițiativă promovată de către șeful administrației publice locale a fost blocată prin refuzul consilierilor USL, UDMR și PP-DD de a-și da acordul pentru trecerea ei în execuție.

Prin inițiativa domniei sale, primarul Mihai Hotațiu Josan, a cerut aleșilor locali aprobarea parcelării și concesionării unei suprafețe de teren pentru extinderea spațiului unui birou de avocatură din municipiu.

Deși proiectul a fost considerat, atât de către conpartimentele de specialitate din cadrul primăriei cât și de către comisiile consiliului local, ca fiind oportun și legal, votul aleșilor locali a reflectat o cu totul altă viziune, obținând doar 6 voturi pentru, culmea, cele a PDL-ului care de obicei se opune inițiativelor venite din parte primarului Josan și 12 abțineri, din care 8 ale reprezentanților USL 2 ale celor de la UDMR și 2 ale consilierilor PP-DD.

Deși aceasta este prima inițiativă a primarului blocată în totalitate de către aleșii USL se pare că treburile în cadrul uniunii nu prea merg bine deoarece și în celelalte ședințe de consiliu local au mai existat, ce e drept puține și sporadice, cazuri în care aleși din cadrul formațiunii ce conduce municipiul au votat împoptrivă ori s-au abținut la inițiativele edilului șef.

 Dorel Lazăr,

jurnalist independent     

Facebook 

Acest articol a fost citit de 703 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.