aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Primarul Horaţiu Josan l-a propus pe Sergiu Paşca pentru titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Aiud

Primarul Horaţiu Josan l-a propus pe Sergiu Paşca pentru titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Aiud

Publicat în 09.01.2013 la ora 11:54

În semn de recunoaştere, primarul municipiului Aiud, Mihai Horaţiu Josan a anunţat că va propune Consiliului Local Aiud ca în şedinţa viitoare să i se acorde cercetătorului Sergiu Paşca, marele câştigător al concursului “Premiile LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate”,  titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Aiud. 

Despre performanţa lui Sergiu Paşca, primarul municipiului Aiud, Mihai Horaţiu Josan, ne-a declarat: “Sunt extrem de mândru de premiul pe care l-a obţinut Sergiu Paşca, declarat “Studentul Român al Anului din Străinătate”. Învăţământul a fost pentru mine o prioritate constantă, iar atunci când se întâmplă astfel de evenimente, cum e şi această premiere, am satisfacţia împlinirii unei investiţii ale cărei rezultate se văd în timp. Aiudul are capacitatea, iată, de a pregăti copii extraordinari, care fructifică prin muncă şi curaj resursele pe care le au la dispoziţie şi care decid, într-un moment de inspiraţie, că pot să devină cineva. Iar Sergiu a demonstrat asta cu brio, motiv pentru care voi fi mai mult decât onorat să propun Consiliului Local să îi acorde titlul de cetăţean de onoare al municipiului Aiud, sens în care voi pregăti proiectul de hotărâre pentru şedinţa viitoare. Este, cred eu, cel mai potrivit semn de recunoaştere publică a valorii sale şi, totodată, un gest prin care îi mulţumim pentru faptul că face cinste municipiului Aiud”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 403 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.