Rămâi conectat

Administrație

9 martie 2017: Licitație publică organizată de Primăria Aiud pentru concesiunea serviciului public local de transport persoane prin curse regulate

Publicat

în

Primăria Aiud organizează, în data de 9 martie 2017, începând cu ora 11.00, licitație publică deschisă pentru concesiunea serviciului public local de transport persoane prin curse regulate pe raza unității administrativ-teritoriale a municipiului Aiud. Cei interesați, pot depune oferte până în data de 8 martie, ora 14.00.

  1. a) Denumirea, adresa, numărul de telefon şi de fax, adresa de e-mail

Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Aiud, județul Alba, localitatea Aiud, cod 515200, str. Cuza Vodă nr. 1, telefon 0258/861.310, fax 0258/861.280, e-mail: office@aiud.ro, tehnic@aiud.ro.

  1. b) Hotărârea privind stabilirea modalității de gestiune

HCL Aiud nr. 37 din 24 februarie 2016 privind aprobarea Studiului de Oportunitate pentru delegarea gestiunii serviciului de transport public local de persoane pe raza administrativ-teritorială a municipiului Aiud și stabilirea modalității de delegare; Ordinul nr. 263 din 6 decembrie 2007 privind aprobarea Normelor-cadru privind modalitatea de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii serviciilor de transport public local.

  1. c) Aria teritorială, trasee, grup de trasee

Aria teritorială a Unității Administrativ-Teritoriale Municipiul Aiud;

Traseele pe care se prestează serviciul sunt:

Traseul nr. 1: Aiud – Aiudul de Sus – Măgina – lungime traseu – 9,5 km;

Traseul nr. 2: Aiud – Ciumbrud – Sâncrai – lungime traseu – 10,5 km;

Traseul nr. 3: Aiud – Ciumbrud – lungime traseu – 6,6 km;

Traseul nr. 4: Aiud – Gâmbaș – Păgida  – lungime traseu – 8 km;

Traseul nr. 5: Aiud – Gârbova de Jos – Gârbovița – Gârbova de Sus – lungime traseu – 17 km;

Traseul nr. 6: Aiud – Gârbova de Jos – lungime traseu – 7 km;

Traseul nr. 7: Aiud – Hepat – lungime traseu – 3 km;

Traseul nr. 8: Aiud – Gheorghe Doja – lungime traseu – 2 km;

Traseul nr. 9: Aiud – Hotar 34 – lungime traseu – 2 km.

d)Serviciul/activitatea care urmează să fie prestat/prestată/furnizat/furnizată/ detaliat/detaliată pe activități

Concesiunea serviciului public local de transport persoane prin curse regulate pe raza Unității Administrativ-Teritoriale a Municipiului Aiud.

  1. e) Durata contractului de delegare a gestiunii

72 luni, începând de la data atribuirii contractului.

  1. f) Denumirea, adresa, numărul de telefon şi de fax şi adresa de e-mail ale biroului/persoanei de la care se poate solicita documentația de delegare, precum şi modalitățile de obținere a documentației

Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Aiud, Compartiment Achiziții Publice, Investiții – Direcția Tehnică, localitatea Aiud, județul Alba, cod 515200, str. Cuza Vodă nr. 1, telefon 0258/861.310, interior 39, fax 0258/861.280, e-mail tehnic@aiud.ro, persoane de contact: Viorica Scrobotă, Ovidiu Boancă.

Documentația de atribuire a delegării se pune la dispoziția oricărei persoane interesate care a înaintat o solicitare – scrisoare de intenție, în mod gratuit, în una dintre următoarele modalități:

  1. a) direct, nerestricționat, pe site-ul propriu, la adresa:

http://www.aiud.ro/Pagini/Concesiuni%20servicii.aspx – Concesiunea serviciului public local de transport persoane;

  1. b) pe suport hârtie şi/sau pe suport magnetic/optic prin e-mail tehnic@aiud.ro.

Potrivit art. 24 din Ordinul nr. 263 din 6 decembrie 2007 privind aprobarea Normelor-cadru privind modalitatea de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii serviciilor de transport public local, orice persoană interesată are dreptul de a solicita clarificări privind documentația de atribuire cu cel puțin 15 zile înainte de expirarea termenului limită pentru depunerea ofertelor. Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Aiud are obligația să răspundă, în mod clar, complet şi fără ambiguități, la orice clarificare solicitată, într-o perioadă care nu trebuie să depășească 5 zile lucrătoare de la primirea unei astfel de solicitări. Răspunsul privind clarificările face parte integrantă din documentația de atribuire a contractului şi va fi comunicat tuturor celor care au solicitat documentația de atribuire.

  1. g) Dacă este cazul, costul şi condițiile de plată în vederea obținerii documentaţiei de delegare

Nu este cazul.

h)Termenul limită de depunere a ofertelor, data şi ora, adresa la care se depun/transmit ofertele

08.03.2017, ora 14.00, Primăria Municipiului Aiud, localitatea Aiud, județul Alba, str. Cuza Vodă nr. 1, cod 515200.

  1. i) Data, ora şi locul deschiderii ofertelor

09.03.2017, ora 11.00, Primăria Municipiului Aiud, localitatea Aiud, județul Alba, str. Cuza Vodă nr. 1, cod 515200.

  1. j) Garanții solicitate

Garanția de participare – 30.000  lei;

Perioada de valabilitate a garanției de participare este de 120 de zile.

  1. k) Durata de valabilitate a ofertei

Perioada de valabilitate a ofertei este de 120 de zile.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Administrație

De luni, 8 aprilie 2024, încep lucrările de modernizare a străzilor Țiglăriei și Nicolae Bălcescu din Aiud

Publicat

în

Primăria Aiud anunță că de luni, 8 aprilie 2024, sunt programate să înceapă lucrările de modernizare a străzilor Țiglăriei și Nicolae Bălcescu, considerate drumuri de legătură la DJ107I – „Transalpina de Apuseni”.

„Potrivit informațiilor comunicate de executantul lucrărilor din cadrul proiectelor „Modernizare drumuri de legătură la DJ 107I – Transalpina de Apuseni – Municipiul Aiud – Partea de Nord’ și „Modernizare drumuri de legătură la DJ 107I – Transalpina de Apuseni – Municipiul Aiud – Partea de Sud”, de luni vor începe lucrările pe străzile Țiglăriei și Nicolae Bălcescu.

Vă reamintim că prin cele 2 proiecte menționate se vor moderniza următoarele străzi: Țiglăriei, Nicolae Bălcescu, Viilor, Zorilor, Plugarilor, Livezii, Fântânele, Păltiniș, situate la Nord față de DJ 107I și Valea Aiudului, Dudului, Gheorghe Lazăr, situate la Sud față de DJ 107I.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, însă modernizarea merită acest efort”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administrație

Primăria Municipiului Aiud anunță digitalizarea activității Poliției Locale

Publicat

în

Primăria Municipiului Aiud a transmis că activitatea Poliției Locare a fost digitalizată ca urmare a dotării agenților cu tablete și imprimante mobile, care le permit polițiștilor locali să imprime la fața locului documentul prin care contravenientul este înștiințat despre fapta comisă.

„Poliția Locală a fost dotată cu tablete și imprimante mobile, care le permit polițiștilor locali să imprime la fața locului documentul prin care contravenientul este înștiințat despre fapta comisă.

De asemenea, polițiștii locali din cadrul compartimentului Disciplina în construcții pot accesa baza de date direct din teren, pentru verificarea autorizațiilor de construire sau desființare a construcțiilor.

Se poate accesa din teren harta locurilor de parcare, fiind verificați și deținătorii legali ai acestor parcări.

Prin intermediul dispeceratului, sesizările primite de la cetățeni vor fi transmise direct polițiștilor locali aflați în teren.

Toate aceste dotări sporesc eficiența operațională a Poliției Locale.

Vă reamintim faptul că nici în acest an nu se pot organiza concursuri pentru anumite categorii de posturi vacante. Poliția Locală funcționează în acest moment subdimensionat, cu un număr de 7 polițiști locali la compartimentul Ordinea și liniștea publică, 3 la compartimentul Circulație pe drumurile publice, 3 la Serviciul de pază, 1 la Disciplina in construcții, 1 la compartimentul de mediu si 1 la compartimentul Protecție civilă și Situații de Urgență.

Aceștia deservesc Aiudul și toate localitățile componente și aparținătoare”, au transmis reprezentanți Primăriei Aiud, prin intermediul paginii de facebook a instituției.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administrație

Investiție de peste 5,7 milioane de lei, în reabilitarea energetică a clădirii Spitalului Municipal Aiud

Publicat

în

O investiție de peste 5,7 milioane de lei urmează să ajute la reabilitarea spitalului din Aiud. Panouri fotovoltaice, instalație nouă de iluminat sau înlocuirea instalației de alimentare cu apă, doar câteva dintre obiectivele proiectului.

Spitalul Municipal Aiud este compus din mai multe corpuri de clădire. Suprafaţă acestuia este de 13.887 mp existând atât pavilioane medicale cât și construcții aferente utilităților, platforme pentru circulația interioară auto și pietonală, spații verzi. Există construcții de tipul: P, S+P+1E, S+P+3E-4 E, construite în perioada 1867 – 1987.

Niciuna din clădirile spitalului nu este reabilitată termic, din punct de vedere al anvelopării exterioare. Lucrările de renovare s-au făcut sporadic, fără intervenţii structurale şi s-au rezumat la zugrăveli şi vopsitorii, înlocuiri de pardoseli, renovări de grupuri sanitare, înlocuiri de aparate electrice, corpuri de iluminat, obiecte sanitare, etc., fără intervenții în reţelele de distribuţie a apei / a agentului termic sau a energiei electrice.

Obiectul proiectului este reabilitarea termică a clădirii C2, prin „Programul privind creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice şi îmbunătăţirea calităţii mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin reducerea consumului anual de energie finală”

Prin realizarea investiţiei se preconizează creşterea performanţei energetice a clădirii, încadrată înainte de reabilitarea termică în clasa energetică E (nota energetica 29), la clasa energetică B (nota energetică 88).

În cadrul proiectului următoarele lucrări urmează să fie realizate:

– Reabilitarea termică a clădirii prin placarea cu termosistem a anvelopantei;
– Înlocuirea tâmplăriei exterioare;
– Înlocuirea învelitorii;
– Înlocuirea instalaţiei electrice de iluminat şi prize, tablouri electrice, instalaţie de protecţia împotriva trăsnetului, a corpurilor de iluminat, inclusiv sursă de rezervă;
– Înlocuirea instalaţiei de încălzire, inclusiv a radiatoarelor;
– Înlocuirea instalaţiei de alimentare cu apă rece-apă caldă menajera, inclusiv înlocuirea obiectelor sanitare şi a armăturilor, modernizarea sursei de producere apă caldă menajeră;
– Montarea unui sistem fotovoltaic de producere a energiei electrice, în sistem on-grid.

Data limită depunere a ofertelor este 22.04.2024. Valoarea aproximativă a proiectului este de 5.787.545,30 lei.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud