aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Răscumpărarea stadionului ”Metalul” de către primărie este dorită de consilierii locali ai PDL Aiud

Răscumpărarea stadionului ”Metalul” de către primărie este dorită de consilierii locali ai PDL Aiud

Publicat în 17.10.2013 la ora 16:32

consilieri-PDL-Aiud-octombrie-2013Consilierii PDL din Aiud vor iniția o hotărâre prin care Stadionul Metalul să fie răscumpărat și redat celor în drept, adică aiudenilor. Prezenți la o conferință de presă trei dintre aleșii locali – Oana Badea, Tiberiu Budușan și Gheza Molnar au declarat că pierderea stadionului a fost o eroare de administrație locală pe care primarul Horațiu Josan ”nu și-o asumă din pură lașitate”.

Facem acest lucru astfel încât resursele bugetare să poată fi previzionate din timp iar discuțiile cu actualul proprietar să poată fi antamate. Vom cere constituirea unei comisii de negociere care să includă reprezentanți ai tuturor partidelor din Consiliul Local Aiud”, a declarat Oana Badea.

Aceasta consideră că Stadionului Metalul, cel care de-a lungul timpului a găzduit  evenimente sportive și culturale, evenimente de suflet,  nu poate fi înlocuit nici chiar de cea mai nouă bază sportivă oricât de lăudată ar fi ea în presă: ”Dacă ești aiudean, Stadionul Metalul rămâne Stadionul Metalul”.

Pentru pierderea stadionului domnul primar nu mai poate da vina pe Guvern fiindcă acesta s-ar numi Guvernul Tăriceanu și nu Boc. Ori ne-am obișnuit deja că pentru toate neputințele sale Josan a dat vina pe altcineva. Avem în județul Alba exemplul concret al unei administrații dintr-o comunitate de 3 ori mai mică decât a noastră care într-o situație similară a știut cum să procedeze  pentru a păstra stadionul. De ce mereu alții pot și noi nu, altcineva trebuie să explice. Noi, consilierii PDL ne-am propus să salvăm ceea ce se mai poate salva încă din zestrea risipită în cele trei mandate ratate ale lui Josan. Parteneriatul nostru cu aiudenii este unul sincer și adevărat și așa ne dorim să rămână”, a mai spus consilierul local PDL.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 780 ori

Răscumpărarea stadionului ”Metalul” de către primărie este dorită de consilierii locali ai PDL Aiud
5 (100%) 3 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.