aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Recitaluri, ateliere, coșulețe de Paște, desene pe asfalt și alte activități organizate de Clubul Copiilor din Aiud în cadrul săptămânii „Școala Altfel”

Recitaluri, ateliere, coșulețe de Paște, desene pe asfalt și alte activități organizate de Clubul Copiilor din Aiud în cadrul săptămânii „Școala Altfel”

Publicat în 19.04.2016 la ora 12:43

clubul-copiilor-aiud-scoala-altfel-2016Clubul Copiilor Aiud a desfășurat ieri, 18 aprilie, diferite activități în cadrul programului ”Școala Altfel: Să Știi mai multe, să fii mai bun!”, la care au participat copiii înscriși în cadrul cercurilor, dar și elevi de la Colegiul Național “Titu Maiorescu” și Școala Generală cu clasele I-VIII ”Axente Sever” din Aiud.

Activitățile s-au desfășurat pe ateliere, confectionând coșulete de Paște, mascote de primăvară, pictură și grafică pe teme de primăvară, precum și o multitudine de desene pe asfalt.

Pe timpul activităților, un frumos recital a fost susținut de copiii din cadrul cercului de muzică, interpretând piese de muzică rock, jazz și muzica populară.

”Considerăm că a fost un bun prilej de a ne populariza activitățile desfășurate în cadrul cercurilor de la Clubul Copiilor, activități gratuite pentru toti copiii doritori din oraș”, a transmis reprezentantul Clubului de Copii din Aiud.

Activitatea de luni a fost încheiată cu succes, printr-o horă mare în care s-au prins toți copiii participanți la cercuri.

Acest articol a fost citit de 59 ori

Recitaluri, ateliere, coșulețe de Paște, desene pe asfalt și alte activități organizate de Clubul Copiilor din Aiud în cadrul săptămânii „Școala Altfel”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.