aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Reprezentanții Primăriei susțin că au informat, atât verbal cât și în scris, conducerea medicală a Spitalului Municipal din Aiud despre starea conflictuală, încă de anul trecut

Reprezentanții Primăriei susțin că au informat, atât verbal cât și în scris, conducerea medicală a Spitalului Municipal din Aiud despre starea conflictuală, încă de anul trecut

Publicat în 17.02.2017 la ora 12:05

Conducerea Primăriei a transmis presei câteva precizări legate de confilctul dintre unii medici și asistente cu specialistul cardiolog angajat în urmă cu trei ani în cadrul Spitalul Municipal din Aiud. 

Administrația locală menționează că a semnalat problema respectivă conducerii medicale încă de anul trecut, și precizează că angajatorul cadrelor medicale care activează în cadrul spitalului este Spitalul Municipal Aiud, acesta având personalitate juridică proprie.

Prezentăm, mai jos, comunicatul Primăriei Aiud:

Ca urmare a scrisorii deschise, semnate de către un grup de cadre medicale, angajate ale Spitalului Municipal Aiud, în legătură cu activitatea unui medic cardiolog care își desfășoară activitatea în aceeași instituție, Primăria municipiului Aiud face următoarele precizări:

 1. Conducerea Primăriei municipiului Aiud a luat la cunoștință despre starea de fapt care rezultă din sesizarea colectivului de cadre medicale semnatar, în cadrul programului de audiențe (în două cazuri).
 2. Ca urmare a luării la cunoștință despre starea de fapt sesizată, instituția noastră a informat, atât verbal cât și în scris, conducerea Spitalului Municipal Aiud, ultima comunicare fiind în luna decembrie 2016.
 3. Angajatorul cadrelor medicale care activează în cadrul spitalului este Spitalul Municipal Aiud, acesta având personalitate juridică proprie.

Față de cele mai sus expuse, Primăria municipiului Aiud apreciază faptul că Spitalul Municipal Aiud, prin organismele de conducere și cele profesionale, deține pârghiile necesare și legale pentru rezolvarea problemelor semnalate în relațiile de muncă, au transmis reprezentanții primăriei.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 387 ori

Reprezentanții Primăriei susțin că au informat, atât verbal cât și în scris, conducerea medicală a Spitalului Municipal din Aiud despre starea conflictuală, încă de anul trecut
3.7 (73.33%) 3 votes

Comentarii

2 Comentarii la Reprezentanții Primăriei susțin că au informat, atât verbal cât și în scris, conducerea medicală a Spitalului Municipal din Aiud despre starea conflictuală, încă de anul trecut

 1. Dorel file de poveste Răspunde

  17.02.2017 la 12:12

  si ce se deduce ca conducerea medicala a spitalului nu a avut interes sa rezolve problema oare de ce ?

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Marian Răspunde

  17.02.2017 la 12:52

  Spital de kkt, primarie de kkt. Ne meritam soarta, suntem condusi de parveniti si rapandule.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.