aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Sâmbătă, 1 aprilie 2017: Eveniment caritabil la Aiud – „Atelierul de creație al iepurașului” – la care sunt așteptați să participe peste 100 de copii

Sâmbătă, 1 aprilie 2017: Eveniment caritabil la Aiud – „Atelierul de creație al iepurașului” – la care sunt așteptați să participe peste 100 de copii

Publicat în 29.03.2017 la ora 11:31

Sâmbătă, 1 aprilie 2017, la Aiud se va desfășura „Atelierul de creație al iepurașului”,  un eveniment caritabil la care sunt așteptați să participe peste 100 de copii. În paralel, va avea loc și Târgul de Paște, iar sumele obținute în cadrul acestuia vor fi destinate premierii elevilor olimpici.

Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 10.00, la terasa Luk din Aiud. Atelierul va aduna peste 100 de copii din grupele mari ale grădinițelor Nr. 2 și „Primii pași” din Aiud, care se vor pregăti de Paște.

„Copiii care vor participa vor avea ocazia să-și elibereze imaginația confecționând obiecte de décor pascal. Se vor picta 200 de ouă, se vor realiza coșulețe și felicitări de Paște cu puișori, fluturași și floricele, iar copiii îți vor lua acasă nu doar rodul muncii lor, ci și cadourile dulci lăsate în dar de către iepuraş”, transmit organizatorii, care vor pune la dispoziția prichindeilor toate materialele necesare confecționării obiectelor de decor pascal.Dorim să le transmitem tradiţia decorării ouălor de paşte și fiorul pe care îl simţim înaintea acestei sărbători, an de an”, mai transmit organizatorii.

În paralel se va desfăşura tradiționalul Târg de Paşte al asociaţiei Maria Agapia din Aiud. Fondurile strânse din vânzări și donații vor fi foloste pentru acordarea premiilor pentru elevii olimpici.

Evenimentul este organizat de Asociația Maria Agapia Aiud, în parteneriat cu Grădinița „Primii Pași” Aiud și Grădinița Nr. 2 Aiud.

Acest articol a fost citit de 24 ori

Sâmbătă, 1 aprilie 2017: Eveniment caritabil la Aiud – „Atelierul de creație al iepurașului” – la care sunt așteptați să participe peste 100 de copii
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.