aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Sâmbătă, 16 aprilie: Târg de Paști, în scop caritabil, la Aiud

Sâmbătă, 16 aprilie: Târg de Paști, în scop caritabil, la Aiud

Publicat în 12.04.2016 la ora 12:17

targ-de-pasti-caritabil-aiud-2016Sâmbătă, 16 aprilie 2016, la salon ”Luk” din municipiul Aiud, va fi organizat un  Târg de Paști în scop caritabil. Este vorba despre un târg devenit tradiție, organizat anual de Asociația caritabilă „Maria Agapia”. Fondurile colectate cu acest prilej vor fi donate lui Denis Andrei, un copil diagnosticat cu tetrapareză spastică din municipiu.

Ceea ce este “tradițional” la acest târg anual, organizat de Asociația Maria Agapia cu scopul de a celebra Sfintele Paşti, este modul de desfăşurare şi scopul lui actual.

”În acest an intenționăm să organizăm o serie de acțiuni caritabile în sprijinul unui copil foarte bolnav (tetrapareză spastică). Încasările târgului vor fi donate cu drag lui Denis Andrei. De asemenea, menționăm cu bucurie faptul că mulți dintre colegii lui de grădiniță precum şi prietenii de la Școala Gimnazială “Ovidiu Hulea” vor fi prezenți, în data de 16 aprilie 2016 şi vor activa în atelierele de lucru ale Iepuraşului, confecționând mici ornamente pentru casă şi pentru masa de Paşte. Pentru ca truda lor să nu rămână nerăsplătită, Iepuraşul a pregătit deja coşuri cu dulciuri în dar.

Invităm însă şi alti copii din oraş, mai mari sau mai mici, pentru a ni se alătura în acest demers”, a transmis dr. Adriana Câmpean, președintele Asociației ”Maria Agapia”.

Târgul se va desfășura între orele 10.00 – 13.00.

Reamintim că la ediția de anul trecut banii obținuți din vânzarea obiectelor pascale au fost donați fraților Marcu, doi copii cu dizabilități din oraș.

Acest articol a fost citit de 115 ori

Sâmbătă, 16 aprilie: Târg de Paști, în scop caritabil, la Aiud
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.