aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Sâmbătă, 8 decembrie 2018, turneu caritabil de fotbal la Aiud pentru ajutorarea lui Robert Roman

Sâmbătă, 8 decembrie 2018, turneu caritabil de fotbal la Aiud pentru ajutorarea lui Robert Roman

Publicat în 03.12.2018 la ora 15:54

Lumea fotbalului strânge rândurile pentru a-l ajuta pe Robert Roman, fiul portarului Adrian Roman, de la Olimpia Aiud, copilul de 13 ani diagnosticat de curând cu leucemie. Un exemplu în acest sens este un turneu caritabil de fotbal în sală, ce se va desfășura sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 9.00, în Sala Agro din Aiud.

O să fie opt echipe prezente, respectiv Sportul Livezile, Mureșul Gâmbaș, ACS Băgău, Metalul Aiud, Olimpia Aiud, Prietenii lui Garcon, Șoimii Ciumbrud și Universitatea Aiud, iar suma minimă va fi de 500 de lei pentru fiecare echipă.

Este un nou exemplu elocvent al solidarității existente în “sportul rege”, în încercarea de a sprijini eforturile unei familii greu încercate, Robert terminând, cu bine, a doua săptămână de tratament, la Cluj-Napoca, cu citostatice și puncții în măduva osoasă.

Rareș Gânscă, la rându-i portar în Liga a IV-a, la Viitorul Vama Seacă, unui dintre organizatorii acestul turneu caritabil, susține că pe lângă fondurile strânse de la cele 8 participante, vor mai fi și firme din municipiu care se vor implica în campania de ajutorare a lui Robert Roman.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 329 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.