aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Schimb de preşedinţi la Rotary Club Aiud

Schimb de preşedinţi la Rotary Club Aiud

Publicat în 20.07.2017 la ora 10:00

Anul rotarian aiudean a luat sfârşit prin oficierea ceremoniei de schimbare a preşedinţilor. Noul an rotarian 2017-2018 a început printr-o seară specială consacrată schimbului de preşedinţi, joi, 13 iulie 2017, la Salonul „Georgia” din municipiu. Cu această ocazie, „ştafeta Rotary” a fost predată de preşedintele RC Aiud, Elena Paşca, Rodicăi Pungea, prin înmânarea colanului cu însemnele rotarienilor.

Momentul festiv s-a bucurat de prezenţa celorlalţi preşedinţi, Mihai Horaţiu Josan şi Martin Florea, dar şi a doi invitaţi din structurile superioare ale Clubului Rotary, Marta Maria Mocan, fostul guvernator al Districtului Rotary 2241 România-Republica Moldova, şi Simi Mihon, fostul asistent guvernator şi membru al comitetului districtual 2241 România-Republica Moldova. Devenită „past prezident” pe viaţă, Elena Paşca a mulţumit echipei şi colegilor de club, care i-au fost alături în acţiunile întreprinse şi au răspuns cu promptitudine la orice solicitare, de câte ori a fost nevoie. La rândul său, noul preşedinte, Rodica Pungea, s-a angajat să asigure continuitatea proiectelor pe care Rotary Club Aiud le desfăşoară pe plan umanitar, social şi cultural, prezentând totodată echipa care o va seconda pe durata mandatului său.
La doar trei ani de la înfiinţare, Rotary Club Aiud se prezintă cu un bilanţ meritoriu de acţiuni umanitare, sociale şi culturale organizate de club sau derulate în parteneriat cu administraţia locală, cu ONG-urile şi cluburile partenere din ţară şi din străinătate, printre marile realizări numărându-se dotarea cu un aparat bronhoscop a Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud.

Dorel LAZĂR

Facebook 

Acest articol a fost citit de 144 ori

Schimb de preşedinţi la Rotary Club Aiud
1 (20%) 2 votes

Comentarii

Un Comentariu la Schimb de preşedinţi la Rotary Club Aiud

  1. Din file de poveste Răspunde

    21.07.2017 la 10:07

    ce palmares de actiuni umanitare ca nu a auzit nici baba de ele

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.