Rămâi conectat

Învățământ-Cultură

Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud își așteptă elevii într-o atmosferă mai veselă și mai prietenoasă

Publicat

în

În urma unui proiect de parteneriat cu Centrul Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, casa scării destinată intrarii/ieșirii elevilor și-a schimbat înfățișarea devenind mai prietenoasă și mai veselă.

În această acțiune s au implicat directorul, profesor Daciana Mihăilă, directorul adjunct, profesor pentru învățământul primar Ana-Maria Maier, bibliotecar, Oana Florea și personalul nedidactic.

„Aducem pe aceasta cale mulțumiri Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, manager Ioan Hădărig și Andrei Bako pentru sprijinul acordat. Proiectul va continua pe parcursul acestui an școlar pentru a da culoare, optimism și a transforma școala într un spațiu vesel, un spațiu în care copiii sa vina cu drag și sa învețe într un climat cât mai plăcut”, a ținut să transmită director adjunct, prof. Ana – Maria Maier.

 Constantin PREDESCU


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Învățământ-Cultură

Szabo Gabriel, elev al Liceului Tehnologic Aiud, premiul III la etapa județeană a Concursul Național „Memoria Holocaustului”

Publicat

în

Szabo Gabriel, elev al Liceului Tehnologic Aiud, a obținut premiul III la Concursul Național „Memoria Holocaustului”, etapa județeană.

„PREMIUL III pentru Szabo Gabriel la Concursul Național, etapa județeană „Memoria Holocaustului”, organizat de ISJ Alba în 14.05.2024 la Liceul cu Program Sportiv, Alba Iulia.

Pasionat de istorie, ambițios, motivat și creativ, Gabriel a reușit să obțină 92 de puncte la această competiție de renume aflată în Calendarul Concursurilor Naționale Școlare finanțate de Ministerul Educației.

Elevul este pregătit de d-na profesoară Voicu Corina.

Felicitări, Gabriel!”, au transmis reprezentanții Liceului Tehnologic Aiud.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Rezultate remarcabile pentru elevii Colegiului Național „Titu Maiorescu” Aiud, la Concursul de Fizică PHI 2024

Publicat

în

Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud a fost Centrul Local de Testare la etapa națională a Concursului de Fizică online PHI 2024, ediția XXII-a, desfășurat în perioada 6-7 aprilie 2024.

Concursul de Fizică PHI 2024 este organizat de Facultatea de Fizică a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în colaborare cu Centrul Regional pentru Tineri Capabili de Performanță (CRTCP), Inspectoratul Școlar Județean Iași, alături de 90 de centre de concurs înscrise din țară. În data de 11 mai 2024 au fost afișate premiile concursului, din cei 48 elevi participanți din clasele a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a, a XII-a de la Colegiul Național “Titu Maiorescu” Aiud, 44 de elevi au primit premii și mențiuni: 7 premii II, 19 premii III și 18 mențiuni.

Concursul PHI este o modalitate de evaluare, atât pentru elevii care-și doresc calificarea la olimpiadele școlare, cât și pentru elevii care urmează să susțină un examen la disciplina Fizică la Bacalaureat sau ca parte a examenului de admitere la o universitate.

Elevii clasei a XII-a au avut posibilitatea de a participa la concurs împreună cu oricare dintre elevii înscriși la clasele a 9-a, a 10-a sau a 11-a (la una sau mai multe clase) și au fost ordonați în clasamentul clasei a XII-a în funcție de punctajul maxim obținut la una dintre clasele la care au participat.

Concursul PHI se regăsește în calendarul Concursurilor Naționale Școlare, ce se desfășoară fără finanțare din partea Ministerului Educației, în anul școlar 2023-2024 pentru elevii din învățământul secundar (calendar aprobat cu nr. 24750/29.01.2024).


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Denis Sărătean, elev al Colegiului Național „Titu Maiorescu” Aiud, mențiune la etapa națională a Olimpiadei de Istorie

Publicat

în

Denis Sărătean este elev la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, în clasa a IX-a C și a reprezentat cu mândrie școala la olimpiada de istorie.

„Performanță deosebită a elevului nostru Sărătean Denis, clasa a IX a C, care a obținut mențiune la etapa națională a Olimpiadei de istorie! Îl felicităm atât pe el cât și pe d-na profesoară Iuliana Buta”, au transmis reprezentanții colegiului aiudean.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud