aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Ședință la CJ Alba – aprobarea contractului-cadru de delegare a gestiunii serviciului de transport public județean pe următorii 6 ani, pe ordinea de zi

Ședință la CJ Alba – aprobarea contractului-cadru de delegare a gestiunii serviciului de transport public județean pe următorii 6 ani, pe ordinea de zi

Publicat în 24.12.2012 la ora 18:37

Joi, 27 decembrie, de la ora 11.00, este programată ultima ședință din acest an a Consiliului Județean Alba. Pe ordinea de zi se află 11 proiecte de hotărâre, cel mai important fiind aprobarea contractului-cadru de delegare a gestiunii serviciului de transport public județean de persoane prin curse regulate, pentru perioada 1.05.2013 – 30.06.2019.

De asemenea, vor fi stabilite taxele locale și tarifele datorate bugetului general al județului Alba, în anul 2013 și prețurile medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arendă în anul 2013.

Iată proiectele de pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru serviciul de transport public județean de persoane prin curse regulate, utilizate de către operatorul de transport rutier S.C. Arieșul S.A.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractului-cadru de delegare a gestiunii serviciului de transport public județean de persoane prin curse regulate, pentru perioada 1.05.2013 – 30.06.2019, în județul Alba.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii Comisiei paritare pentru asigurarea propunerilor de atribuire a serviciului de transport public de persoane prin curse regulate și a licențelor de traseu pentru transportul public de persoane prin curse regulate pe traseele județene.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Alba nr. 142/23.08.2012 privind stabilirea de taxe locale și tarife datorate bugetului general al județului Alba, în anul 2013.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenelor contractelor de închiriere încheiate de Spitalul Județean de Urgența Alba Iulia.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 48 din Regulamentul de organizare și funcționare al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Alba.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcții al Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud.

8. Proiect de hotărâre privind stabilirea prețurilor medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arendă în anul 2013.

9. Proiect de hotârare privind aprobarea Regulamentului și a Caietului de obiective pentru organizarea și desfășurarea concursului de proiecte de management la Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba.

10. Proiect de hotărâre privind propunerea candidaților pentru funcțiile de membri ai Consiliului de administrație al S.C. ”Parcul Industrial Cugir” S.A.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate actualizat pentru proiectul „Sistem de management integrat al deșeurilor în Județul Alba” finanțat în cadrul Programului Operațional Sectorial MEDIU.

12. Întrebări, interpelări, declaraţii politice.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 379 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.