aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Stagiunea de concerte a Fanfarei „Augustin Bena” a județului Alba continuă astăzi, 14 noiembrie 2019, la Ciumbrud

Stagiunea de concerte a Fanfarei „Augustin Bena” a județului Alba continuă astăzi, 14 noiembrie 2019, la Ciumbrud

Publicat în 14.11.2019 la ora 13:27

Stagiunea de concerte a Fanfarei „Augustin Bena” a județului Alba continuă, joi, 14 noiembrie 2019, la Ciumbrud (municipiul Aiud).

Evenimentul cultural este programat la ora 18,00, la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Ciumbrud, fiind o invitație pentru toți cei care îndrăgesc muzica de fanfară cu ritmurile cadențate și vioaie, nostalgia și amintirea vremurilor de odinioară a promenadelor.

Locuitorii orașelor din județul Alba se pot bucura în această perioadă de muzica de fanfară într-o serie de concerte susținute de Fanfara „Augustin Bena”. Stagiunea de concerte a fanfarei județului Alba a debutat în data de 13 octombrie la Blaj și a continuat apoi în Abrud, Câmpeni, Teiuș, Sebeș și Baia de Arieș. Stagiunea muzicii de fanfară este organizată de Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, instituție în subordinea căreia se află fanfara, și continuă, în 28 noiembrie la Ocna Mureș (ora 17,00), în 30 noiembrie la Zlatna (ora 17,00) și în 1 decembrie la Alba Iulia (ora 20,30).

 •••

Fanfara Județului Alba este un serviciu artistic al Centrului de Cultură „Augustin Bena”, fiind condusă de dirijorul Coriolan Honcaș. Fanfara reunește un număr de 20 de instrumentiști profesioniști care, prin ținută, calitatea tehnică a interpretării și diversitatea instrumentelor muzicale, fac din această formație artistică un punct important de atracție pentru locuitorii județului Alba și pentru turiștii prezenți pe aceste meleaguri.

Acest articol a fost citit de 59 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.