aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Monden » Surpriza unui tânăr pentru iubita sa din Aiud, de Ziua Îndrăgostiților

Surpriza unui tânăr pentru iubita sa din Aiud, de Ziua Îndrăgostiților

Publicat în 15.02.2015 la ora 9:32

cina-romanrica-aiud-ziua-indragostitilor-2015Probabil… tuturor ne plac surprizele, dar când acestea vin de la o persoană specială, într-o zi specială cum e Ziua Îndrăgostiților, bucuria este de două ori mai mare și va rămâne în amintire pentru mult timp.

De o astfel de surpriză a avut parte o tânără din Aiud, care poate se aștepta să primească flori, o cutie de bomboane, o invitație la un club – cadouri ce se oferă, în mod obișnuit, în astfel de ocazii. Nu s-a întâmplat asta, iubitul său a fost mult mai inventiv și a hotărât să-i ofere un moment romantic, care a făcut-o să se simtă minunat. O lăsăm pe ea să vă povestească despre darul primit de Valentine’s Day:

Totul a început cu faptul că prietenul meu a ajuns la mine foarte grăbit, pe motiv că trebuie să ajungem în Aiud. Mă leagă la ochi și mă urcă în mașină… Când am ajuns, mă sărută și mă dă jos din masină. Toată tremuram. Dar nu de frig… de emoții. Mă așează pe un scaun rece ca gheața și îmi dezleagă eșarfa de la ochi. În fața mea e o masă cu un trandafir roșu, o lumânare, două pahare de suc și doua pizza. E o cina romantică în mijlocul orașului. Oamenii care treceau pe lângă noi, ne zâmbeau, ne făceau poze, ori ne filmau. Aproape că nu mai simțeam frigul de afară. E MINUNAT!”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1792 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.