aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Tânăr de 23 de ani din Aiud plasat sub control judiciar, pentru infracţiuni în Spania

Tânăr de 23 de ani din Aiud plasat sub control judiciar, pentru infracţiuni în Spania

Publicat în 13.07.2017 la ora 19:11

Un tânăr  din Aiud a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile de un complet de judecată al Curții de Apel Alba Iulia.

Anyos Sebastian Daniel (32 de ani) este acuzat de comiterea unor infracțiuni în Spania, motiv pentru care autoritățile din acest stat au emis un mandat european de arestare pe numele acestuia. Decizia a fost pronunțată în 4 iulie 2017.

Bărbatul a fost condamnat în Spania la 6 luni de închisoare și la plata unei amenzi pentru infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

”Amână soluţionarea cauzei la data de 11.07.2017 pentru când emite adresă către autorităţile judiciare spaniole cu solicitarea de a ne comunica dacă insistă în solicitarea de executare a mandatului european de arestare emis pe numele persoanei solicitate Anyos Sebastian Daniel, în ipoteza în care aceasta achită contravaloarea amenzii. În această din urmă ipoteză, care este contravaloarea exactă a amenzii pe care trebuie să o achite”, se afirmă în minuta deciziei de la Curtea de Apel.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 300 ori

Tânăr de 23 de ani din Aiud plasat sub control judiciar, pentru infracţiuni în Spania
3.5 (70%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.