aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » „Târgul de Crăciun” – 2019 de la Aiud va începe de „Moș Nicolae”

„Târgul de Crăciun” – 2019 de la Aiud va începe de „Moș Nicolae”

Publicat în 03.11.2019 la ora 17:09

La Aiud, „Târgul de Crăciun” – 2019 va începe de „Moș Nicolae” și se va termina cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, este hotărârea luată de aleșii locali la propunerea primarului Oana Badea.

Reuniți în ședință ordinară, aleșii locali ai municipiului Aiud au aprobat în urmă cu câteva zile organizarea celei de a VIII-a ediții a „Târgului de Crăciun”, ediție care se va desfăşura în perioada 6 – 23 decembrie 2019. În plus, pentru buna derulare a evenimentului, legislativul aiudean a aprobat, cu majoritate de voturi, cheltuirea de la bugetul local a sumei de 115.925 de lei, menite să asigure acoperirea tuturor cheltuielilor necesare.

Potrivit rapoartelor de specialitate, 100.000 lei vor fi cheltuiți pentru închirierea unui patinoar cu o suprafață de 300 metri pătrați și a 150 de perechi de încălțăminte cu patine, alți 4.300 de lei vor asigura plata a 4 tutori pentru patinoar (instalații speciale pentru învățat patinajul). Bineînțeles că nu au fost uitați nici colindătorii, cărora aleșii locali le-au rezervat 11.000 de lei destinați să le asigure dulciuri, sucuri și alte delicatețuri.

Chiar dacă „Târgul de iarnă” se va sfârşi pe data de 23 decembrie, iubitorii sportului pe gheață pot fi liniștiți, deoarece patinoarul va continua să funcţioneze încă mult timp după sărbătoarea de Crăciun.

Potrivit administratorilor municipiului Aiud, începând cu data de 6 decembrie timp de 55 de zile luciul gheţii patinoarului le va sta la dispoziție aiudenilor.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 301 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.