aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Politică » Toți cei 7 candidați la Primăria Aiud s-au prezentat la vot în prima parte a zilei. Vezi ce au declarat la ieșirea de la urne

Toți cei 7 candidați la Primăria Aiud s-au prezentat la vot în prima parte a zilei. Vezi ce au declarat la ieșirea de la urne

Publicat în 05.06.2016 la ora 16:42

Din totalul alegătorilor aiudeni până la ora 12.30 și-au exercitat dreptul constituțională aproximativ 12% dintre cei înscriși pe listele electorale. Cei șapte candidați la fotoliul de primar au purces dis de dimineață să-și exprime opțiunea politică. Primii care s-au prezent la urne au fost reprezentanții partidelor de dreapta Oana Badea (PNL) și Nicolae Țon (ALDE).

La ora 8.30, domnul Liviu Rusu, actualul viceprimar și candidat din partea PSD la funcția de primar a călcat pragul secției de vot și cu siguranță că nu a votat cu altcineva decât cu domnia sa și partidul pe care-l reprezintă. La ieșire ne-a declarat: „Am votat pentru a readuce normalitatea în Aiud și pentru a reda încrederea în administrația publică a municipiului”.

liviu-rusu-vot-aiud-iun-2016La ieșirea de la urne candidata PNL, doamna Oana Badea, ne-a declarat: „Am votat pentru schimbarea radicală a administrației locale. Am votat în primul rând pentru aiudenii care timp de 26 de ani au fost uitați să fie puși pe lista de priorități a edililor, pentru aiudenii care nu au avut privilegiul de a li se rezolva solicitările”.

oana-badea-vot-aiud-iun-2016Domnul Nicolae Țon ne-a spus că votul domniei sale a fost „pentru un Aiud prosper, pentru atragerea de investitori, a agenților economici, pentru creștere locurilor de muncă, pentru atragerea de fonduri europene în vederea rezolvării infrastructurii orașului”.

nicolae-ton-vot-aiud-iun-2016Fix la ora 9.30 la secția de vot instalată pe strada Simion Bărnuțiu a fost prezent candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Aiud, domnul Bogdan Bedelean, care ne-a declarat că a votat „pentru schimbare, pentru întinerirea și dezmorțirea municipiului”.

bogdan-bedelean-vot-aiud-iun-2016Reprezentanta UDMR, doamna Lorincz Helga, a venit la secția de vot de la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” la ora 9.00, însoțită fiind de către soțul și fiul ei și ne-a declarat că au votat „pentru un oraș european și cultural. Sunt un om care construiește și se implică în viața culturală a județului”.

La ora 11.00 cadidatul independent pentru primăria municipiului Aiud, doamna Ionela Danciu a sosit împreună cu cele trei fete ale sale și soțul său. La ieșirea de la vot ne-a declarat că a votat „pentru viitorul copiilor, pentru o viață mai bună în Aiud și pentru transparență în administrație”.

Demn de semnalat că, până la orele prânzului, pe teritoriul municipiului Aiud nu au fost semnalate incidente care să perturbe procesul electoral.

Dorel Lazăr

Acest articol a fost citit de 798 ori

Toți cei 7 candidați la Primăria Aiud s-au prezentat la vot în prima parte a zilei. Vezi ce au declarat la ieșirea de la urne
3.3 (65.71%) 7 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.