aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Trei bărbaţi din Aiud au provocat un scandal într-un bar, dar nu îşi amintesc… motivul

Trei bărbaţi din Aiud au provocat un scandal într-un bar, dar nu îşi amintesc… motivul

Publicat în 22.02.2013 la ora 12:30

Trei bărbaţi care au provocat un scandal într-un local din municipiul Aiud au fost sancţionaţi de jandarmi. Cei trei consumaseră alcool în exces şi, după ce au fost potoliţi de jandarmi, nu au fost capabili să-şi amintească motivul de la care a început cearta. 

În urma unui apel primit prin S.N.U.A.U. – 112, vineri, 22 februarie, la ora 03.10, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Aiud s-a deplasat de urgenţă pe strada Cuza Vodă din localitate şi a constatat că, după ce au consumat alcool în exces, I. Raţiu ( 40 de ani ), Simion C. ( 44 de ani) şi Alexandru A. ( 43 de ani) se înjurau şi se îmbrânceau reciproc, perturbând astfel activitatea localului şi deranjându-i pe ceilalţi consumatori. Cei trei se aflau în avansată stare de ebrietate şi nu au putut oferi detalii concludente asupra motivului care i-a determinat să aibă un astfel de comportament. Totuşi, din declaraţiile verbale ale martorilor se pare că, anterior scandalului, bărbaţii îşi oferiseră băutură pe rând, iar disensiunile au început în momentul în care unul dintre aceştia a refuzat “să-i mai cinstească” pe ceilalţi doi, deşi era rândul lui.

Jandarmii au acţionat pentru aplanarea incidentului, au prevenit amplificarea episodului violent şi evitat apariţia unor vătămări corporale. Totodată, în conformitate cu prevederile legale cei trei bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 600 lei.

Pentru prevenirea apariţiei pe viitor a unor astfel de incidente, recomandăm cetăţenilor să evite consumul excesiv de alcool şi contactul cu persoane aflate în stare de ebrietate precum şi, pe cât posibil, locurile susceptibile de o apariţie mai frecventă a acestor evenimente negative ( baruri, localuri, terase, cafenele, etc. ).

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 661 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.