aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Ultramaratonistul Levente Polgar, ambasador al județului Alba, participă cu greu la competiții din cauza banilor

Ultramaratonistul Levente Polgar, ambasador al județului Alba, participă cu greu la competiții din cauza banilor

Publicat în 23.07.2017 la ora 17:19

Unul dintre cei mai performanți și perseverenți sportivi ai județului nostru, Levente Polgar Ioan, face mari eforturi pentru a participa la ultramaratoane din circuitul mondial, din cauza banilor, deoarece acestea presupun costuri privind cazarea, transportul, înscrierea, echipamentele etc.

Levente Polgar Ioan va participa la ultramaratonul de la Mont Blanc (Ultra Trail Du Mont Blanc 170 km cu o diferenta de nivel acumulat de 10.000 D+), ce se va organiza peste circa 30 de zile, fiind ajutat financiar de un tânăr cu inimă mare din județul Alba, despre care vom vorbi într-un material viitor, însă este nevoit să refuze ultramaratoane din circuitul mondial din cauza banilor.

La Ultra Trail Du Mont Blanc Levente s-a calificat pentru a doua oară consecutiv, fiind singurul sportiv român care a reușit această performanță, în ciuda problemelor de sănătate.

Cu toate că nu are o mână, Levi aleargă umăr la umăr cu sportivi perfect sănătoși, iar dacă ar fi susținut și financiar de câteva din multele companii mari din Alba, suntem convinși că rezultatele lui ar fi mult mai bune, iar numele județului ar fi mult mai sonor din punct de vedere sportiv.

Aiudeanul de origine maghiară sprijină cauze sociale și copii bolnavi, fie prin Aiud Maraton, competiție pe care a inițiat-o, fie prin promovarea directă a unor cauze.

El a rămas fără o mână în urma unui accident feroviar avut la vârsta de șase ani. Cu toate acestea, lucrează în construcții, iar handicapul nu este un impediment în a duce o viață normală

Levente poate fi găsit la numărul de telefon 0767.949.697. De asemenea, el are deschise și două conturi bancare, pe numele său, în euro RO71BTRLEURCRT0329751501 cât și în lei RO24BTRLRONCRT0329751501. În cazul în care o firmă dorește să-l ajute financiar, poate pune la dispoziție contract de sponsorizare.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 102 ori

Ultramaratonistul Levente Polgar, ambasador al județului Alba, participă cu greu la competiții din cauza banilor
3 (60%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.