aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Un aiudean a fost condamnat de cinci ori la închisoare în Spania. Vezi cine este și ce fapte a săvârșit

Un aiudean a fost condamnat de cinci ori la închisoare în Spania. Vezi cine este și ce fapte a săvârșit

Publicat în 27.01.2019 la ora 16:09

Un aiudean în vârstă de 34 de ani a fost predat autorităţilor din Spania, în luna iulie a anului 2017, după ce s-a dovedit că acesta avea un cazier impresionant în această ţară.

Anyos Sebastian Daniel a fost predat, iniţial, în baza unui mandat european de arestare, pentru a executa o pedeapsă de 6 luni de închisoare.

Curtea de Apel a constatat în iulie 2017 că autorităţile judiciare spaniole au emis un mandat european, emis de Judecătoria penală nr. 5 din Mostoles în baza unei sentinţe definitive din 2015 pentru săvârşirea infracţiunii de încălcare a măsurii de precauţie.

În fapt s-a reţinut că deşi avea interdicţia judecătorească să nu se apropie mai mult de 100 de metri de un local public din Mostoles, a încălcat interdicţia, fiind ridicat din zona interzisă de organele de poliţie.

Bărbatul a primit o amendă în valoare de 2.160 de euro, însă pentru că nu a plătit-o a fost condamnat la închisoare, arestat în România şi predat autorităţilor din ţara în care a săvârşit infracţiunea. Ulterior, s-a dovedit că bărbatul din Alba mai are la activ alte patru fapte de acest fel.

Astfel, în iulie 2018, de două ori în spetembrie 2018 şi în 21 ianaurie 2018, Curtea de Apel a admis cererile formulate de autorităţi judiciare din Spania şi a consmiţit ca predarea persoanei solicitate Anyos Sebastian Daniel să se facă şi pentru executarea a altor două pedepse de 6 luni de închisoare, una de 10 luni, respectiv o alta de 12 luni de închisoare.

Trei dintre hotărârile de condamnare au fost emise de Judecătoria penală din Mostoloes, iar una de instituţia similară din Pamplona. În total, pentru cele cinci condamnări, Anyos Sebastian Daniel a primit 3 ani şi 4 luni de închisoare.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 929 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.