aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » Un incendiu produs la Gîrbova de Jos a mistuit un grajd şi bunuri dintr-o gospodărie în valoare totală de peste 10.000 lei

Un incendiu produs la Gîrbova de Jos a mistuit un grajd şi bunuri dintr-o gospodărie în valoare totală de peste 10.000 lei

Publicat în 17.04.2013 la ora 9:19

Detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină, luni, la ora 17.23, în localitatea Gîrbova de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un grajd. Pagubele înregistrate sunt în valoare de peste 10.000 de lei.

Incendiul a izbucnit în gospodăria aiudeanului P.I. iar pompierii militari au intervenit cu două autospeciale pentru a localiza și a stinge incendiul.

Au ars acoperişul anexei pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, apoximativ o tonă de fân şi 0,5 mc de material lemnos. Pagubele produse se ridică la peste 10.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 200.000 lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă scânteile provenite de la folosirea unui flex în apropierea unor materiale cu potențial inflamabil ridicat.

FOTO: ARHIVĂ

 


Acest articol a fost citit de 269 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.