aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Unul dintre cei doi aiudeni reținuți ieri pentu agresarea unui tânăr, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

Unul dintre cei doi aiudeni reținuți ieri pentu agresarea unui tânăr, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

Publicat în 04.01.2013 la ora 13:48

Ieri, 3 ianuarie 2013, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud i-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă, pe Ioan B., de 36 de ani, şi Ciprian M., de 27 de ani, ambii domiciliați în Aiud, cunoscuţi cu antecedente penale, și care sunt cercetaţi pentru ultraj conta bunelor moravuri şi lovire.

Cei doi fuseseră reținuți pentru 24 de ore, miercuri în seara zilei de 29 decembrie 2012, în timp ce se aflau în incinta unui local public din Aiud, l-au agresat pe un tânăr de 19 ani tot din Aiud, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora sunt necesare 8 – 9 zile de îngrijiri medicale. Parchetul a promovat propunerea poliţiştilor în faţa instanţei de judecată care, faţă de Ciprian M., a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile iar faţă de Ioan B. a dispus măsura preventivă a interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.
Ciprian M. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 304 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.