aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Vineri și sâmbătă, Primăria Aiud amplasează două corturi de prim ajutor pe timp de caniculă pe raza municipiului. Vezi detalii

Vineri și sâmbătă, Primăria Aiud amplasează două corturi de prim ajutor pe timp de caniculă pe raza municipiului. Vezi detalii

Publicat în 03.08.2017 la ora 16:01

Având în vedere faptul că în zilele de vineri și sâmbătă (4 și 5 august 2017) sunt anunțate temperaturi caniculare (cod roșu), Primăria municipiului Aiud, cu sprijinul Societății Naționale de Cruce Roșie – filiala Alba, pune la dispoziția cetățenilor puncte de prim ajutor, astfel:

–  un punct de prim ajutor, inclusiv apă, pe strada Transilvaniei, în fața clădirii Swen, între orele 10:00 – 18:00;

–  un punct de prim ajutor, în fața supermarketului din Piața Agroalimentară, între orele 10:00 – 13:00, în ziua de sâmbătă.

Acțiunea are la bază Protocolul inițiat de conducerea Primăriei municipiului Aiud și încheiat prin HCL nr. 203/2016.

În cadrul punctelor de prim ajutor, cetățenii își vor putea măsura tensiunea arterială și vor putea servi apă potabilă de la dozatorul pus în funcțiune.

Totodată, cetățenii care doresc să servească un pahar cu apă rece o pot face de la dozatorul amplasat în holul sediului Primăriei municipiului Aiud, pe toată durata în care temperaturile rămân caniculare și disconfortul termic este extrem.
De asemenea, cetățenii găsesc un dozator cu apă rece, pe timpul programului de funcționare, în holul din incinta Școlii Gimnaziale „Axente Sever” din Aiud.

Reamintim faptul că, cișmeaua din Piața Agroalimentară este funcțională, iar apa este potabilă.

Recomandăm cetățenilor să evite deplasările între orele 11:00 – 18:00”, transmit reprezentanții primăriei Aiud.

Acest articol a fost citit de 123 ori

Vineri și sâmbătă, Primăria Aiud amplasează două corturi de prim ajutor pe timp de caniculă pe raza municipiului. Vezi detalii
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.