aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Ziua porților deschise la Grădinița „Primii pași” din Aiud, cu prilejul celei de-a XI-a aniversări de la darea în folosință

Ziua porților deschise la Grădinița „Primii pași” din Aiud, cu prilejul celei de-a XI-a aniversări de la darea în folosință

Publicat în 06.12.2019 la ora 15:47

Grădinița „Primii Pași” din Aiud se află azi în zi de sărbătoare. În fiecare an, pe data de 6 decembrie, își sărbătorește ziua de înființare, aceasta fiind cea de-a unsprezecea aniversare de când își poartă cu mândrie numele.

Pe parcursul anilor în care a funcționat, sute de copii au fost pregătiți cu drag pentru școală şi pentru viaţă. Astăzi, întreg colectivul grădiniței a petrecut momente minunate cu partenerii din fiecare an: părinții copiilor, bunici și copii.

Bucuria și încântarea care se citea pe chipurile celor mici, avându-i alături pe cei dragi în activitățile creative desfășurate la fiecare grupă, au dus la o și mai strânsă legătură  între partenerii  în educație a celor mici.

Pas cu pas, copiii sunt ajutați să se dezvolte armonios, să aibă încredere în ei şi să privească lumea şi viaţa aşa frumoase cum sunt. Colectivul grădiniței mulțumește sponsorilor și tuturor celor care le-au fost alături în această frumoasă zi.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 177 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.