aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » A demarat campania „Împreună pentru Robert”

A demarat campania „Împreună pentru Robert”

Publicat în 20.11.2018 la ora 15:34

Lumea fotbalului se unește în momentele grele! Drept dovadă este implicarea de care au dat dovadă cei din „sportul rege” după publicarea dramei prin care trece Adrian Roman, portarul Olimpiei Aiud.

Fiul său Robert, ce va împlini luna viitoare 14 ani, a fost diagnosticat, de curând, cu leucemie, iar familia a început lupta pentru viață. În “social media” a demarat campania “Împreună pentru Robert” (a fost creată o pagină specială de facebook), ce se anunță de lungă durată. Imediat după ce i-am apelat, Nicolae Stanciu și Gheorghe Grozav, compoenți ai echipei naționale, au fost de acord să ofere tricourile de joc ale României, care vor fi licitate într-o gală ce se va desfășura în luna decembrie. În plus, George Țălnar, organizatorul “Cupei Crăciunului” la “Winner’s Club Țălnar” din Alba Iulia, a anunțat că ediția din acest an se va desfășura sub egida “Jucăm pentru Robert”,  pregătind o urnă mobilă la baza sportivă pe perioada celor 16 zile. Și exemplele pot continua, cu jucătorii de la CIL Blaj, care-și donează prima din confruntarea cu Olimpia Aiud, reprezentanții Școlii “Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia unde este elev Robert, dar mai sunt și alte persoane care se implică, dar doresc să rămână anonime. De asemenea, Universitatea “1 Deembrie 1918” din Alba Iulia va organiza luna viitoare un meci caritabil, tot pentru Robert Roman.

Deocamdată, acțiunea de ajutorare a familiei Roman este doar la început, urmând ca planurile și inițiativele să se contureze treptat. Robert trebuie să lupte pentru viață, după acest verdict crunt al medicilor, greu de acceptat pentru un părinte. Pentru toți cei care vor să-l ajute pe Robert în lupta cu această boala cumplită, aveți aici numele și numărul contului în care se pot face donații:

Conturi de lei și valută!

ROMAN ADRIAN-VALENTIN (tatăl lui Robert, telefon 0743/114805)

LEI: RO47BTRLRONCRT0439405901

EUR: RO94BTRLEURCRT0439405901

Facebook 

Acest articol a fost citit de 118 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.