aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » Beneficiarii venitului minim garantat vor executa lucrări de curățenie în toate satele componente ale comunei Rădești

Beneficiarii venitului minim garantat vor executa lucrări de curățenie în toate satele componente ale comunei Rădești

Publicat în 18.04.2013 la ora 13:59

Beneficiarii venitului minim garantat din Radesti însoțiți de viceprimarul Nicolae Bucur au luat cu asalt mai multe zone ale comunei, într-o amplă acțiune de salubrizare destinată programului curățeniei de primăvară. Un program care vizează luctari de igienizare de primăvară, în cele trei localități componente ale comunei: Radesti, Leorint și Meșcreac.

Potrivit viceprimarului, primăria a decis să-i pună la treabă pe beneficiarii venitului minim garantat, beneficiari ai legii 416/2001, care au obligația de a presta muncă, în folosul comunității, după un plan de lucrări aprobat de consiliul local.
Astfel, aceștia sunt folosiți la lucrări precum: curățirea rigolelor, trotuarelor, locurilor de joacă, greblat, adunat crengi și frunze, udat spații verzi(unde e cazul) s.a.  Miercuri, în jurul amiezii, peste 20 de persoane în frunte cu viceprimarul comunei au putut fi văzute făcând curatene(foto) pe cele două părți ale drumului comunal care face legătură dintre localitatea Radesti, peste podul Mureș și Drumul Național 7, în zonă Aiud. ,,Este o acțiune pe care o facem nu doar acum când se apropie sărbătorile de Paște, ci aceaste lucrări de igienizare sunt programate pe bază unui plan de activități ce se vor derula cu beneficiarii venitului minim garantat, de câte ori situația o impune”, ne-a declarat viceprimarul Nicolae Bucur.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 315 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.