aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Ştirea ta » Cu toate că ocnișorenii sunt îndreptățiți să aibă pretenţii de secolul XXI se confruntă cu realităţi demne de „Evul Mediu”

Cu toate că ocnișorenii sunt îndreptățiți să aibă pretenţii de secolul XXI se confruntă cu realităţi demne de „Evul Mediu”

Publicat în 28.11.2017 la ora 13:47

Realitățile crunte cu care se confruntă zilnic majoritatea locuitorilor satelor din județul nostru, care odată cu sosirea sezonului rece sunt nevoiți să străbată drumuri desfundate și pline de noroaie au făcut ca tineretul de la sate să ia drumul orașelor sau mai rău să emigreze.

Sătul de promisiunile primarului din Lopadea Nouă și de problemele cu noroaiele, cu care se confruntă zilnic pe drumul de acces dintre dintre Ciuguzel și Ocnișoara, un cititor al aiudinfo ne-a trimis următoarele rânduri:

„La Ocnișoara noroiul pe drumuri este la el acasa. Doar de el au parte ocnișorenii în loc de asfalt (sau cel puțin piatră)… Schimbările de temperatură și ploile căzute în această toamnă readuce în discuție problema drumului de pământ, impracticabil, care leagă satele Ciuguzel și Ocnișoara. Oamenii sunt sătui de pormisiunile primarului comunei Lopadea Noua, care a promis de mai multe ori că în acest an îl va repara însă nu a făcut nimic iar singurul drum de acces rămâne oficial închis. În anul 2017, dacă plouă câteva zile, la Ocnișoara se poate ajunge doar cu elicopterul, calare sau la pas… Sărbatoriile de iarna sunt pentru încă un an o tristețe pentru ocnișoreni deoarece conmtinuă să trăiescă izolati, în noroaie, iar copiii nu pot ajunge la școală nici măcar cu mașinile părinților.”

Facebook 

Acest articol a fost citit de 338 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.