aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » Dispensar reparat la Hopârta

Dispensar reparat la Hopârta

Publicat în 28.09.2019 la ora 10:00

După rezolvarea aproape în integralitate a drumurilor comunale și a celor de interior una dintre prioritățile majore ale primarului Augustin Popa din Hopârta a devenit… dispensarul uman.

Cu alte cuvinte locuitorii comunei Hopârta vor beneficia de un dispensar reparat. Autoritățile au în vedere de mai mult timp reabilitarea, modernizarea și dotarea dispensarului comunal.

„Dacă despre drumuri rețele de apă și alte utilităţi putem spune că stăm bine, nu acelaşi lucru am putea să spunem despre dispensarul medical uman din comună. Am alocat de la bugetul local o sumă de bani pentru repararea și funcționlizarea dispensarului. Este adevărat că suma nu este așa de mare încât să transforme clădirea în una modernă și perfectă pentru actul medical, dar încercăm și noi să facem cât putem” ne-a declarat domnul Augustin Popa, primarul comunei.

Potrivit acestuia lucrările vor consta în unele la reparații acoperiș, jgheaburi și burlane, la tencuieli și zugrăveli precum dar și alte urgențe.

Pentru toate acestea consiliul local al comunei a probat alocarea de la bugetul propriu a sumei de 20.000 lei.

„Atât ne-am permis să alocăm în acest an. Știm că dispensarul ar merita mai mult și că suma este mică, dar vom avea în permanență în atenția noastră acest dispensar urmând ca în viitor să alocăm și alte sume în funcție de ce sumă vom avea disponibilă în bugetul comunal” ne-a mai declarat primarul Augustin Popa.

Dorel Lazăr

Facebook 

Acest articol a fost citit de 112 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.