aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Aiudeni » ”Edi-Leuţul Luptător” , campanie de strângere de fonduri pentru un copil bolnav

”Edi-Leuţul Luptător” , campanie de strângere de fonduri pentru un copil bolnav

Publicat în 14.03.2016 la ora 23:13

Din suflet pentru suflet

În data de 12.03.2016, în piaţa agroalimentară din municipiul Aiud, a avut loc târgul caritabil ”Edi-Leuţul Luptător” organizat de Parohia Ortodoxă Aiudul de Sus, Grupul de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Aiud şi Centrul Cultural-Catehelic ”Sf. Teodora de la Sihla”Edi Leutul Luptator

Târgul a avut ca scop valorificarea donaţiilor în vederea susţinerii financiare a familiei Rizea Cristina şi Sorin din localitatea Valu lui Traian, judetul Constanta, al căror fiu, Eduard Efrem în vârstă de 7 luni, a fost diagnosticat cu Meningoencefalită cu Toxoplasmă Gondi, hidrocefalie obstructivă, insuficienţă respiratorie, ventilat mecanic, corioretinită şi convulsii generalizate. Edi, micul luptător, are nevoie zilnic de tratament costisitor din afara ţării, un singur flacon, administrat zilnic, costând 300 euro. Produsele donate au constat în cărţi, haine si obiecte casnice. Alături de serviciile oferite: luarea tensiunii, a glicemiei si a greutăţii, graţie a două mame-asistente medicale, produse de patiserie pregătite de inimoase tinere liceene, fondurile colectate au atins valoarea de 2843 lei, sumă care va fi trimisă direct în contul familiei lui Edi şi la care se vor adăuga donaţiile credincioşilor din Aiudul de Sus şi ale elevilor de la şcolile aiudene.

Pe lângă ajutorul financiar, parohia noastră a iniţiat crearea unui grup de rugăciune, care va citi zilnic Psaltirea pe perioada Postului Mare, în semn de solidaritate cu familia micului luptător.

Mulţumim tuturor celor implicaţi şi dornici să-l ajute pe micul luptător, care au înţeles că doar dăruind vei dobândi.

Acest articol a fost citit de 177 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.