aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Sport » Fotbalistul Ovidiu Ciprian Maxim de la Metalul Aiud, riscă 5 ani de închisoare

Fotbalistul Ovidiu Ciprian Maxim de la Metalul Aiud, riscă 5 ani de închisoare

Publicat în 30.01.2013 la ora 22:20

Fotbalistul de la Metalul Aiud, Ovidiu Ciprian Maxim care a fost reţinut în urmă cu o lună de poliţişti, a fost trimis în judecată de procurori. Acesta este acuzat de lovire, vătamare corporală şi distrugere, el riscând să-și petreacă câţiva ani după gratii.

Dosarul a fost înegistrat la Judecătoria Aiud în 28 ianuarie 2013. Marţi, judecătorii au decis prelungirea măsurii arestării preventive pentru Ciprian Maxim pentru încă 30 de zile. Bărbatul a fost arestat preventiv la începutul lunii ianuarie. Al doilea inculpat trimis în judecată este Ioan Dumitru Bucur, de 36 de ani. Al treilea inculpat care va fi prezent în faţa judecătorilor în această cauză penală este Alin Cornel Moldovan.

Cei doi bărbaţi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi distrugere. Au bătut un tânăr de 19 ani în localul Diamond din Aiud, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare 8 – 9 zile de îngrijiri medicale. Ciprian Ovidiu Maxim, zis „Corco”, este fotbalist la echipa Metalul Aiud, care joacă în Liga a IV-a.
„Ambii suspecţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind reţinuţi şi arestaţi preventiv în mai multe rânduri, pentru comiterea mai multor infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice, distrugere şi lovire”, se afirmă într-un comunicat al IPJ Alba.
Fotbalistul a mai fost arestat la începutul lunii decembrie 2012 tot pentru lovire. Atunci a fost eliberat sub supraveghere. Ciprian Maxim are la activ trei arestări şi 12 dosare penale pentru lovire, vătămare corporală gravă şi furt. În cursul anilor 2010 şi 2011 a fost condamnat cu suspendarea executării pedepsei, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi distrugere, cu amendă penală pentru acelaşi gen de fapte şi sancţionat cu şapte amenzii administrative pentru infracţiuni de lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.
Ciprian Maxim a fost condamnat în 2009 la 1 an de închisoare pentru furt calificat. Tot în 2009 a fost condamnat la plata unei amenzi penale de 1.500 de lei pentru lovire. În anul 2010, tânărul a primit o pedeapsă de 2 ani cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri.
Ioan Dumitru Bucur, zis “Nelu Bucur” are şi el câteva arestări la activ. În urmă cu câţiva ani a intrat cu sabia într-o discoteca din Aiud, unde a ameninţat mai multe persoane. Bucur este judecat în libertate. Infracţiunile de care sunt acuzaţi cei doi se pedepsesc cu până la 5 ani de închisoare.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 994 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.