aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Politică » Ladislau Koble: Am formulat o contestație la excluderea mea din ALDE. Dacă decizia va fi menținută, o voi respecta fără nicio obiecție

Ladislau Koble: Am formulat o contestație la excluderea mea din ALDE. Dacă decizia va fi menținută, o voi respecta fără nicio obiecție

Publicat în 22.06.2016 la ora 16:44

Koble-martie-2016Fostul vicepreședinte al ALDE Alba, avocatul Ladislau Koble, care a fost exclus ieri din partid, alături de Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu, după ce au votat candidatul PNL-ului pentru președinția Consiliului Județean Alba transmite, într-un comunicat de presă, că va contesta, la nivelul partidului, decizia sa de excludere, iar în cazul în care aceasta va fi menținută o va respecta fără nicio obiecție.

Acesta precizează că nu va contesta decizia și în instanță. Potrivit conducerii centrale a ALDE, cei trei consilieri județeni au fost excluși ca urmare nerespectării deciziilor conducerii partidului cu privire la consitituirea de majorităţi în consiliile locale şi judeţene.

Ladislau Koble transmite că nu a luat niciodată cunoștință de existența acestei decizii/adrese și cu atât mai puțin de ceea ce conține, el precizând că nu există și nici nu a existat vreo înțelegere cu PSD Alba sau cu altă formațiune, după alegeri.

Av. Ladislau Koble amintește că în Consiliul Județean Alba PNL deține majoritatea cu 19 mandate, PSD are nouă consilieri județeni, ALDE – trei, iar PMP doi consilieri județeni. În acest sens, Koble arată că ”votul a fost unul formal” și nu avea legătură cu crearea unei majorități.

Pentru o ”corectă informare”, Koble arată că decizia conducerii centrale nu este definitivă și precizează că se consideră ”un liberal autentic, acest drept fiind câștigat după 30 de ani de muncă”.

Acest articol a fost citit de 158 ori

Ladislau Koble: Am formulat o contestație la excluderea mea din ALDE. Dacă decizia va fi menținută, o voi respecta fără nicio obiecție
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Un Comentariu la Ladislau Koble: Am formulat o contestație la excluderea mea din ALDE. Dacă decizia va fi menținută, o voi respecta fără nicio obiecție

  1. Gicu Răspunde

    24.06.2016 la 6:38

    Dupa cat a colindat prin partidele postdecembriste nici nu se mai pune la socoteala incas un partid. Ii mai lipseste Uniunea Romilor pentru a ava turul complet!

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.